USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Частина Луцька завтра буде без газу

27 Липня 2015 16:48
На трьох вулицях Луцька завтра, 28 липня, не буде газу. Газопостачання буде тимчасово припинене на Польовій,1, 29 липня на проспекті Перемоги, 11 та у Ковелі за адресою Смірнова,4 (98 квартир).

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

Газопостачання припиняють для проведення планово-технічного обслуговування (ПТО) та перевірки на щільність зовнішніх, внутрішніх газопроводів та газового обладнання. ПТО проводиться безкоштовно з метою виявлення витоків газу і запобігання виникнення аварійних ситуацій.

Мешканців просять забезпечити доступ працівникам ПАТ «Волиньгаз» до своїх помешкань з 9.00 до 17.00 для:

- проведення ПТО (стаття 29 Правил надання населенню послуг з газопостачання, затверджених Постановою Кабінету міністрів від 09.12.1999 р. №2246);

- виконання повторного пуску газу (згідно з Правилами безпеки систем газопостачання (ПБСГ), перед відновленням газопостачання у квартирі кожного споживача мають бути перевірені внутрішні газопроводи і газове обладнання щоб уникнути можливих витоків газу і пов’язаних з цим нещасних випадків).

Під час проведення ПТО споживач має пред’явити:

- акт про періодичну перевірку технічного стану димових і вентиляційних каналів (видає ЖЕК або інша організація, яка має ліцензію на прочистку димовентканалів)

- договір на обслуговування газового приладу, імпортного виробництва.

Газопостачання буде відновлено тільки при умові надання вище перелічених документів, відсутності боргу за фактично спожитий природний газ та при присутності всіх споживачів вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучани Показати IP 27 Липня 2015 17:33
Нычого хорошого ще в новинах не прочитали для лучан
Anonymous Показати IP 27 Липня 2015 19:47
А хто те *айно фірташівське послухає, "клюне", і пустить в квартиру - опломбують імпортну колонку (яку самі ж "приймали на експлуатауцію" з підписами і печатками)! А може - скрутять вентиль в під'їзді, зроблять виток газу (це ж так корисно і безпечно для мешканців) і будете 2-3 дні БЕЗ газу сидіти (в кращому випадку, якщо не "бахне"), приклад є. Цивільний кодекс та Конституція кажуть про НЕДОТОРКАННІСТЬ житла. А кримінальний - карає за її порушення... А свою ВНУТРІШНЮ цидулу типу "нові правила безпеки" використайте, будь-ласка, в вбиральні! Шановні здирники, заробляти так - не вийде, люди і так останні копійки за комуналку віддають! До побачення (або до зустрічі з зачиненими дверима квартир, підвалів і під'їздів / під*рачником / кулаком / битою / псом / "добрими" жильцями / нарядом міліції)! І так, шановні йовбаки, в людей РОБОЧИЙ ДЕНЬ! Не таке вже ваша контора велике "цебе", щоб через вас на роботу не йти! ВЛГ ПНХ! ФІРТАШ ХЛО! Нема боргу - нема чого в квартиру лізти!
Anonymous Показати IP 27 Липня 2015 19:50
А чого ж то з 1999 року, цікаво, так не шастали, а? Фірташу бідному за кордоном сидячому в тюрмі баблішко треба? Дзуськи, викусите!
Андрій Показати IP 27 Липня 2015 20:39
Мешканців просять забезпечити доступ працівникам ПАТ «Волиньгаз» до своїх помешкань з 9.00 до 17.00 для:----------------------- А це инічого, Що ПАТ "Волиньгаз" з 1 липня 2015 року НЕ існує? Постачає газ ТОВ "Волиньгаз збут"? КОГО пускати в домівки?
Андрієві до Андрій Показати IP 27 Липня 2015 22:00
ПАТ "Волиньгаз" нікуди не ділося. Газ постачає, тобто продає, Волиньгаз збут, а Волиньгаз облсуговує мережі
Anonymous до Андрій Показати IP 27 Липня 2015 22:22
Не хочеш мозгокохання і пустих кишень - нікого!
опа Показати IP 27 Липня 2015 21:06
Люди з 9.00 до 18.00 на роботі. Вчіться працювати по-європейські! Ходіть перевіряти в неробочий час.
Anonymous Показати IP 27 Липня 2015 22:11
Про неробочий час - читаєм вище, їх ВЗАГАЛІ не рекомендовано пускати (та по ЗАКОНУ, а не їх "понятіях" - і ТРЕБА) - ібо крепко хитро *******ні! Купи колонку, сплати за установку, плати за газ, а тепер ще раз позолоти ручку "за повітря".
Anonymous Показати IP 27 Липня 2015 22:18
БОРЖНИКІВ, тільки не тих, хто реально ВТРАТИВ РОБОТУ, а ЗЛІСНИХ, що мають по пару машин, квартир і хату, хай щемлять, а не народ, що, незважаючи на ЗДИРНИЦЬКІ ТАРИФИ, все ж в основній масі таки платить вчасно, звільняють від останніх копійок! Бо недовго до протестів з таким відношенням до людей. Доречі ПЕРШИМ ПРАВОМ СПОЖИВАЧА В ЇХ БРЕХЛИВОМУ ДОГОВОРІ Є: 1) СПОЖИВАЧ МАЄ ПРАВО НА ВИБІР ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ. Ще не СМІШНО? То там є і МЕНША ОПЛАТА при НЕНАЛЕЖНОМУ ТИСКУ, і т.д. ХТО В ЦЕ ПОВІРИТЬ? ДУРНИК? А самі керовники Волиньгазу в цю маячню вчитувались?
Олег до Anonymous Показати IP 28 Липня 2015 08:57
Ти повний дибіл. Мова йде про ПТО, якщо це тобі про щось говорить, а це твоя безпека. За таких ідіотів і даунів як ти, які ставлять аварійне ліве газове обладнання зриваються будинки і гинуть люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus