USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Частина підприємців з Центрального ринку вже переїхала на Новий ринок

3 Лютого 2020 12:37
Підприємці облаштовують свої робочі місця на Новому ринку, що знаходиться на вулиці Боженка у Луцьку. Там вкладають бруківку, готують контейнери до роботи.

У відеоролику газети «Волинь», опублікованому спільнотою «Луцький урбаніст», підприємець Світлана Дулєпова каже, що на Новому ринку працювати зручно і вигідно.

«Якщо всі приїдуть і гарно відкриються, то ринок запрацює. Бо тут вигідно. Але, якщо приїде декілька, а інші будуть чекати, то не запрацює. Давно готувались до цього, клали бруківку, багато людей вже підписали документи про те, що приїдуть», – каже підприємець.
Нагадаємо, підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.

Натомість деякі підприємці з ночі 2 лютого припаркували автомобілі з порушенням ПДР таким чином, щоб унеможливити демонтаж кіосків, який 3 лютого мають здійснити муніципали. Адже відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з підприємцями, які здійснють діяльність на вказаній земельній ділянці була припинена 02.02.2020.

За станом на 11:50 підприємці блокують доступ до контейнерів. Працівники муніципальної варти поскаржились в поліцію на дії підприємців, які масово порушують правила дорожнього руху, провокують конфлікти та намагаються нанести тілесні ушкодження представникам муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Мешканець Показати IP 3 Лютого 2020 13:04
Не можливо сісти в маршрутку, всі їдуть на новий ринок. Покупці вистраюються у черги..
Ввв до Мешканець Показати IP 3 Лютого 2020 13:12
Вистраюються....? Писака...ха ха...
Мешканець до Ввв Показати IP 3 Лютого 2020 14:06
Просто їду в маршрутці займати чергу , трохи трясе тому замість о нажалось а. Головне встигнути зайняти чергу.
Монархіст до Мешканець Показати IP 3 Лютого 2020 21:48
А яка муршрутка туди їде ти хоть знаєш? А які аромати влітку нюхав?
Мешканець до Монархіст Показати IP 3 Лютого 2020 22:04
Ти хоч знаєш, що таке іронія ?
Андрій Показати IP 3 Лютого 2020 13:06
А покупці приїхали????
Анонім Показати IP 3 Лютого 2020 13:23
ТАм вже років 10 чекають покупців тих сто пустих контейнерів...
луцький до Анонім Показати IP 3 Лютого 2020 15:55
Ну так заповнюйте чого скиглите? Все вам не так? А буде ТАК!!!
я до Анонім Показати IP 3 Лютого 2020 22:08
Не можуть, чи швидше не хочуть підприємці усвідомити, що ніхто роботи у них не забирає, вони так і залишаються тими ж підприємцями, чи продавцями. Змінюється лише місце торгівлі. І ВСЕ!
Мешканець Центру Луц Показати IP 3 Лютого 2020 13:31
Народ, переставайте мислити радянською загнаною свідомістю! Ну який ринок у центрі міста, поруч з дуже крутим замком? Максимум якась ярмарка, гарячий глінтвейн, фонтанчик, декілька сувенірних як це зроблено у всіх нормальних містах Європи. Неодноразово був на цьому ринку і дійсно зручно, доїхати, купити, вибір, але ж ну дійсно потворно виглядає, ну псує вид міста! Повністю підтримую перенесення і буду їздити на новий ринок, так не дуже зручно, зате буде не соромно старе місто іноземцям показати, й де з дітьми погуляти.
скептик до Мешканець Центру Луц Показати IP 3 Лютого 2020 13:40
у яких містах європи ти був? Flohmarkt бачив ?
Луцьк до Мешканець Центру Луц Показати IP 3 Лютого 2020 16:34
Що з ринком, що без - за Старе місто і так стидно. Чого варте оте "будівництво" біля костелу, горбаті дороги, полущені стіни, платстикові вікна, припарковані авто на кожному кроці, розвалені і недоглянуті будинки. Що в Старому місті лишилось автентичного? коли останній раз там проводили реставрацію? Увага реставрацію, а не євроремонт, як це зробили із будинком Пузини... Ринок переноситься не через туристів, а для того, щоб зробити собі бізнес...
Анонім до Мешканець Центру Луц Показати IP 3 Лютого 2020 18:32
Ігоре,перестань марити.
Мошко з Вульки Показати IP 3 Лютого 2020 13:33
Колгосп утворили ! Тчк. Присилайте колгоспників ! Тчк.
Василь Показати IP 3 Лютого 2020 14:09
Спочатку створили проблему,дозволивши місця для парковки зайняти під торгівлю,а тепер успішно борються з підприємцями,які не хочуть переїджати. Некомпетентність міськради привела до конфлікту. А цей базар потрібно було ще 10 років тому назад перенести-розвели смітник посеред центра міста.
Степ Показати IP 3 Лютого 2020 14:32
Скільки б базарники не протестували, їм там торгувати міська влада вже не дозволить. І не залежить чи будуть контейнери стояти, чи їх демонтують. Інакше усі будуть вважати міську владу слабкою і недолугою, а це на передодні виборів.
Чо до Степ Показати IP 3 Лютого 2020 18:04
Оце і буде - Кінець цієї влади, коли підтягнуться ті, кому вона вже осто... ла.
Анонім до Чо Показати IP 3 Лютого 2020 21:15
Коли хтось не заплатить ніхто нікуди не підтягнеться ,майданити не буде
Монархіст до Анонім Показати IP 3 Лютого 2020 21:51
А давай я тебе з квартири на смітник викину? Що тоді скажєш? Все залежить від кількості ображених.
Лучани Показати IP 3 Лютого 2020 15:21
Ой, Василю ! Ти смішний, як мале пиво ! Ше при Совєцкому Союзі був ринок облспоживспілки і поруч автопарковка. З'явились шпекулянти, але без кіосків ! А спокусливі до зелені чиновники маму рідну готові продати - не то, шо стоянку ! Ото, яке їхало - таке здибало ! Одні вимагали, а другі давали. І одні давали, а другі брали. Оргазм отримали одні і другі . Аргумент був жилізний і зеленого кольору. І в результаті взаємного задоволення породили на світ отой викидиш архітектури, за якого, якшо чесно, і одним і другим соромно, бо страдає Луцьк. А трохи прозріли - то йой, матінко, ганьба ж то яка, бо то ніяка не Європа ! А чи правильно все робиться, то люди в останню неділю жовтня скажуть ! Скоро дасться чути !
лучанка до Лучани Показати IP 3 Лютого 2020 15:48
мають пустити № 9 і " 9а. Контейнери там давно зайняті. Ховають і складують по сезону товар. страйкують ті,хто не платить податків.
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2020 15:39
Ринку в центрі міста не місце! Користуючись принципом, "Так завжди було і давно тут сидимо" нічого не зміниш на краще. Є нові місця, сполучення транспортне організується, а переміщати давно треба. А на муніципалів нарікати немає чого - як вони почали працювати, порядку стало більше! Всі ж так за Євростандарти годосувати та по майданах ходили. Це ж, в тому числі і в першу чергу, ПОРЯДОК, а не свинарник, як на ринку розвели.
Maха Показати IP 3 Лютого 2020 17:36
пропоную лучанам масово поїхати на вихідних на новий ринок і щось придбати. тиждень два пройде і всі заспокояться
Монархіст до Maха Показати IP 3 Лютого 2020 21:55
Не вопрос. Зганяй туди за макаронами та молоком. А потім виїдь звідти. В півдня абі вклався. тільки на дорогу.
1a Показати IP 3 Лютого 2020 20:32
Нове а вже облізле.
А було так ! Показати IP 3 Лютого 2020 20:58
А ну, пригадайте, який вигляд раніше мав проспект Волі від Театрального майдану до вул. Шопена ? Старі покручені дерева із завжди обі...раними гілляками за 50 см від бордюра і тротуар з бетонною плиткою, з-під якої, як наступиш на неї цвиркала брудна вода на штани і туфлі і з тьмяним світлом, як у негра в животі. Але також скільки було крику, коли приступили до реконструкції: і поети, і екольоги і ті, шо завжди проти будь-чого, криком кричали не чіпати, бо тут моє дитинство пройшло, тут я під ручку з полісянкою прогулювався, вірші їй читав і вона мені шось пообіцяла ! Але настояли, зробили і все забулось . Виросло ціле покоління лучан, яке думає, шо там кулясті клени вічно росли і тротуари вимощені ФЕМами були і святкова ілюмінація світилась завжди. Так шо і з реконструкцією ринку так буде ! Луцьк був містом найкращого благоустрою і ,сподіваємось, ще буде ! Але і проспект Волі також давно вимагає комплексної реконструкції !
Внук Показати IP 3 Лютого 2020 21:18
Я не знаю, як там у всіх із логістикою, але не бачу ніякого сенсу їхати на новий ринок, так як є альтернативи набагато ближчі. Супермаркети та мясні лавки на кожному кроці, Варшавка врешті решт. Ціни, що в супермаркетах, що на ринку майже ідентичні. Так, на ринку трошки дешевше і є надія на більшу "натуральність продукту", але на базарі, скажу вам чесно, теж є недобросовісні продавці, які торгують своїм "вирощеним на городі", закупленим в поставщиків. Кому, що, а я свій вибір зробив. Хтось хоче, Вам зручно, їдьте в кінець міста на новий ринок у ванючих маршрутках, і кричіть як це зручно робити в 30 градусну спеку літом.
Протестуйте Показати IP 3 Лютого 2020 21:39
Протестуйте. Вже допротестувалися підприємці у старому ЦУМі. Памятаєте що сталося коли не хотіли звільняти місце? Тож те саме чекає той старий загашник. Тож хоть авто своє встигніть забрати!
Нє, ну обідно ж ! Показати IP 3 Лютого 2020 21:44
Тут зараз проявиться цікавий нюанс ! Чи то справді голосно так кричить пролєтаріат, якого позбавляють місць прикладання праці ? А хороводять то буржуазні депутатики різних мастей, куми, свати, зятькі і корєша чиновничків з міської ради, тещі і кохані жіночки фіскалів , прокурорчиків і поліціянтів - хто не бєзвоздмєздно рішав і т.д. і т.п. Ох, кинули дріжджі у кльозет !
Андрій Показати IP 4 Лютого 2020 17:07
хто диреткор Нового ринку? З ким контактувати щоб купиии контейнер чи взяти в оренду? напишіть про це Волинські новини!??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus