USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Частина міжнародної траси ледь не злетіла в повітря. ВІДЕО

21 Липня 2012 13:22
Ділянка міжнародної траси Устилуг ‒ Луцьк – Рівне поблизу села Городок ледь не злетіла в повітря. В канаві поряд з автотрасою міжнародного значення піротехніки виявили 61 боєприпас.

Про це повідомляє телеканал Рівне 1.

Про артилерійські снаряди, протитанкові та мінометні міни рятувальникам повідомили місцеві мешканці, які щодня дістаються до автодороги польовою стежкою.

Як повідомили в МНС, всі предмети знаходилися у бойовому стані і могли вибухнути будь-якої миті.

Радіус ураження боєприпасів ‒ понад кілометр, тоді як до села всього 400 метрів ,а до дороги ‒ не більше двадцяти кроків.

Місцеві мешканці кажуть, що поблизу місця знахідки ‒ пункт прийому металобрухту. Люди припускають, що саме туди невідомі намагалися здати вибухові предмети, та коли їх не прийняли власники пункту, викинули просто у канаву.

Піротехніки вивезли небезпечні предмети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Автор Показати IP 21 Липня 2012 14:49
Приховується випадок групового інфекційного захворювання людей у санаторії "Лісова пісня" Шацького району. За неофіційною інформацією захворіло більше 30-ти осіб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus