USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Частину українців позбавлять субсидій: хто опиниться під ударом

29 Серпня 2018 18:48
Українці, які стоять на обліку в центрах зайнятості та будуть відмовлятися від запропонованих варіантів роботи, втратять статус безробітного і відповідно можливість отримувати субсидію.

Про це інформує ТСН.

«За відмову від двох варіантів роботи людина знімається з обліку, тому що людина не бажає працевлаштуватися», - заявила начальник відділу центру зайнятості Тетяна Говорун.

Восени Мінсоцполітики повторно перегляне списки субсідіантів. Раніше таку процедуру проводили раз на рік.

«Якщо людина працездатного віку не хоче працевлаштуватися, чи не перекваліфікується, така людина отримувати субсидію не може», - зазначив керівник Директорату сім'ї та соціальної підтримки населення Мінсоцполітики Віталій Музиченко.

За його словами, якщо людина десятиліттями показує відсутність доходів, то виникає питання, а чи не отримує вона тіньові доходи. У зв'язку з цим відомство таких людей додатково перевіряє.
https://1plus1.ua/ru/1plus1video/snidanok-z-1plus1/23-sezon/162-vypusk-za-29-avgusta-2018-goda-chomu-bezrobitni-ukrayinci-boyatsya-zalishitisya-bez-subsidiyi
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 29 Серпня 2018 21:05
Все для людей. Самі скільки покрали то це чесно і прозоро. А людей нагнули і палкою вже. ВЛАДА СКІЛЬКИ ВИ ЩЕ БУДЕТЕ З ЛЮДЕЙ ЗНУЩАТИСЬ? ВАШІ ДІТИ БУДУТЬ ЗА ВАС ВІДПОВІДАТИ ЧИ ХТО????? В ЗЛЬОЗАХ І КРОВІ ЛЮДЕЙ СТОЇТЕ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus