USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Частину волинських мобілізованих відправлять додому

2 Червня 2014 12:14
Бійці 51 ОМБР проходять медкомісію. Опісля стане відомо, кого з волинян можуть відпустити додому.

Про це повідомив заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк під час оперативної наради в голови облдержадміністрації сьогодні, 2 червня.

Нагадаємо, минулого тижня представники волинської влади їздили на місце дислокації батальйонів 51 ОМБР – на полігон «Широкий лан», який розташований у Миколаївській області. До слова, напередодні під час передислокації стався інцидент, коли бійці відмовлялися виходити з вагонів.

Під час візиту на полігон стало відомо, що військових на той момент не забезпечили свіжими продуктами харчування, а лише сухпайками. Тому вже наступного дня військовим зібрали й відправили 16 тонн продуктів.

Роман Карпюк розповів, що їздив він на полігон разом з військовими комісарами та отцем Миколою Гінайлом з Володимира-Волинського. Нині військові в «Широкому лану» проходять перепідготовку.

Також мобілізованих оглядають медики. Тих, хто за станом здоров’я не може служити у війську, – відправлять додому. Також згідно з результатами поїздки сформували лист до Міноборони.

«Проводиться повторна комісія з залученням лікарів. Деякі, хто за станом здоров’я не будуть відповідати військовій службі, відправлять додому. Ми дали рекомендації для Міноборони щодо грошового забезпечення і забезпечення продуктами, та щодо того, які необхідні зміни до процесу мобілізації. Ситуація там нормальна. Після прибуття комісарів на місцях відбудуться наради», - пояснив заступник голови ОДА.

Варто зауважити, що днями стало відомо, що частина волинських військових відстояли своє бажання залишатися в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Оксана Показати IP 2 Червня 2014 12:37
Що за брехня! Тьльки вчора вечері 51 бригада покинула Дніпропетровську обл!
Просто Лучанин до Оксана Показати IP 2 Червня 2014 19:01
Сьогодні була медкомісія, ВСІХ ВИЗНАНО ЗДОРОВИМИ, та нікого не відпустять за висновками медкомісії, навіть тих у кого проблеми зі здоров'ям.
Правда до Просто Лучанин Показати IP 3 Червня 2014 09:27
Дыйсно факт. Приходять 5 лыкарыв, питають до 30-40 чоловік:"Здорові? А бачу всі здорові". І так всі батальйони! За пів години обійшли все військо!! Тваю МАть! Чого ви козли всяке хрень несете??? То так медогляд проводять!! То так військові комісари проводять медперевірку?? То так само і ваші дітки проходили??? Напевно пора комусь завалити в морду, ідіоти??? Думаєте поговорили і все??? І всі навколо дебіли, а ви розумні??? Владо, відповідальні люди, давайте, поясніть громадськості як так все це відбувається????
лпдмуа а простише и Показати IP 2 Червня 2014 12:44
а що вже свята скоро ?
Чуйка Показати IP 2 Червня 2014 15:40
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Червня 2014 16:09
Щось мені здається що там всі будуть дуже здорові, особливо ті хто ходити не може. Так само і рапорти всі написали.
Анонім Показати IP 2 Червня 2014 16:30
Роблять це щоб заспокоїти матерів...
мама Показати IP 2 Червня 2014 16:43
Якщо дітей не відпустите пиняйте на себе!!!!!!будуть вам хабарі лізти одним місцем!!!!@&
Анонімна мама Показати IP 2 Червня 2014 18:37
Дибільні мами не возіть свохм синам горілку менше будуть пити менше слюні будуть пускати. в вас не сини а сцикуни. А в мене син герой, бо він не разу не скаржився на умови і не п'є разом з вашими хлюпіками.
Анонімній мамі Показати IP 2 Червня 2014 23:57
Ви просто повторили слова моєї мами! Дуже шкода, що із за кучки ідіотів які випивають, негативне враження складається про усіх мобілізованих волинян. Мій брат сказав, що страшніше засипати не від пуль сепаратистів, від " волей нетверезих захисників".
Людмила Показати IP 3 Червня 2014 00:12
Піп Гапон вже і тут засвітився! На майдан на екскурсію їздив пофоткався, а тепер і тут все засмердів!
Мама Показати IP 7 Червня 2014 20:19
Роман Карпюк або бреше, що відвіз хлопцям бронежилети та харчі, або перепутав полігон. Нічого хлопці не отримали. Ганьба!
Дружина Показати IP 29 Липня 2014 16:43
Всі думаю тількі за себе а про солдатів ніхто і ще пишуть що вони самі хочуть бути в зоні АТО це брехня.В мене чоловік там і він хоче до хати він вже 4 місяці воює....можливо пора цих солдаттів відпустити а інших набрати.В нас зараз проходить мобілізація но всі відмовляються іти і їдуть на заробітки де справидливість...............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus