USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чемпіон світу з кікбоксингу показав волинським ліцеїстам прийоми бойової підготовки. ФОТО

9 Вересня 2009 09:35
На Волині відбувся науково-практичний семінар із бойових мистецтв для інструкторів з фізичної підготовки, курсантів і слухачів училища професійної підготовки працівників міліції, а також розпочалися заняття з вихованцями Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою. Про це 9 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 За інформацією сайт УМВС України у Волинській області, для ліцеїстів провели заняття, на якому неодноразовий чемпіон світу з кікбоксингу, професор академії управління МВС України, заслужений тренер СРСР із самбо, кандидат психологічних наук, полковник міліції Борис Шаповалов продемонстрував новітні прийоми бойових мистецтв.
Як пояснив пан Шаповалов, головною метою проведення таких науково-практичних семінарів є збереження життя. «Я разом зі своїми колегами постійно відвідую сусідні країни та інші з метою обміну досвідом і вдосконалення своїх бойових навиків. Були в Іспанії, Сполучених Штатах Америки та постійно співпрацюємо із Республікою Білорусь. Там працюємо з їхніми загонами спеціального призначення, оволодіваємо сучасними вміннями та намагаємося модернізувати нове слово у бойових мистецтвах на Україні. Адже суспільство розвивається, і в бою ми повинні йти в ногу з ним. Правоохоронці повинні володіти усіма цими навичками, оскільки їхня робота є складною та ризикованою для життя», – наголосив полковник міліції Борис Шаповалов.
Пан Шаповалов приїздить на Волинь з такими візитами на запрошення керівництва Управління МВС в області вже не вперше. Цього разу він продемонстрував вихованцям ліцею прийоми звільнення від захватів ззаду, за шию, затримання правопорушника і захист від ударів. Заняття провели для новобранців, тобто тих, хто вступив на навчання у цьому році. Вони не тільки спостерігали за майстром, а й самі відпрацьовували прийоми, хоч як би складно для них це було.
У подальшому Борис Шаповалов приїздитиме на Волинь частіше та навчатиме майбутнє покоління правоохоронців нових тонкощів. А зараз вихованці правознавчого ліцею мають змогу займатися із працівниками роти особливого призначення «Беркут»  УМВС та спецпідрозділу міліції «Сокіл» УБОЗ УМВС України у Волинській області, які із задоволенням допоможуть майбутній зміні правоохоронців оволодіти бойовим мистецтвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus