USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чемпіонат України: «Волинь» - «Рух» Винники 2:1

13 Травня 2018 12:44
Значення матчу для луцької команди зашкалювало за усі можливі рамки сприйняття. Можливо, звідси й витікає надмірна кількість браку та помилок у діях футболістів. Хоча, це проявилося уже під час гри, яку обидві команди розпочали зі своєрідного «прощупування» слабких місць суперника, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Не дивно, що перші півгодини опоненти відіграли без серйозних гольових моментів, а вже ближче до кінця тайму гравці «Волині» почали загрожувати воротам суперників. Спочатку Олександр Сафонов з вигідної позиції головою пробив вище воріт, а потім Володимир Коробка здійснив індивідуальний прохід, увійшов у карну зону суперників, проте пробив на якісь сантиметри повз ближній кут рамки «Руха».

Здавалося б, до перерви логічним був би гол «Волині», однак наприкінці тайму своїми випадами відповіли суперники.

Тривожним дзвіночком стала подача Володимира Заставного, яка ледь не залетіла за комірець Богдану Когуту, а на 43-й хвилині гості заробили право на пенальті за фол Рудольфа Сухомлинова проти нашого екс-гравця Романа Никитюка. Борис Баранець чітко реалізував одинадцятиметровий вирок арбітра та відкрив рахунок у матчі – 0:1. До перерви залишалося дуже мало часу, однак ще до свистка судді про завершення першого тайму волиняни втратили супершанс для того, аби зрівняти рахунок.

Після затяжної атаки нашої команди м’яч потрапив до Олега Герасимюка, який з лінії штрафного виконав шикарний удар – «кулястий» лише на якісь сантиметри розминувся з дев’яткою воріт суперників, тож на «антракт» гравці пішли за мінімальної переваги гостей.

Забігаючи наперед, Віктор Богатир назвав переломним моментом у матчі спілкування команди у роздягальні під час перерви. Було видно, що наші футболісти вийшли ще більш зарядженими на гру. Утім, разом із тиском на володіння суперників у «Волині» так і не з’являлися по-справжньому серйозні гольові можливості, а гравці «Руху» постійно старалися вибігати у небезпечні контратаки.

Тренери обох команд зробили по декілька замін. А у середині тайму гості якимось дивом не подвоїли рахунок, коли Борис Баранець з центру штрафного майданчика пробив вище воріт. А вже за хвилину волиняни зрівняли рахунок: Василь Курко пробив з лінії карної зони, а м’яч рикошетом від захисника потрапив до Олександра Чорноморця, який на дальній стійці відправив «кулястого» у ворота повз Олександра Ільющенкова – 1:1.

Кінцівка поєдинку вийшла по-справжньому драматичною. Свіжий Вадим Страшкевич якимось дивом не влучив у дальній верхній кут з декількох метрів після передачі Андрія Яковлєва, а Богдан Когут врятував свою команду під час «дуелі» з Євгеном Лозовим. А 89-та хвилина зустрічі таки змусила вибухнути стадіон «Авангард» - Андрій Яковлєв після передачі з глибини поля на швидкості вийшов віч-на-віч з голкіпером та поміж ніг своєму візаві відправив м’яч у ворота – 2:1.

Цей гол став переможним у матчі, а «Волинь» уперше в сезоні здобула вольову перемогу в чемпіонаті України. Завдяки цьому успіху перед останнім туром доля боротьби за збереження прописки в Першій лізі залишилася у руках та ногах наших футболістів, які сьогодні зробили хороший подарунок вчорашнім іменинникам – головному тренеру Віктору Богатирю, спортивному директору Валентину Кошельнику та багаторічному працівникові клубу Олександру Долиняку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus