USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Волинь» перемогла «Рух» Винники – 3:1

20 Жовтня 2018 22:50
«Волинь» виграла в ФК «Рух» Винники з рахунком 3:1. У турнірній таблиці Першої ліги тепер ФК «Волинь» є другим з двоочковим відставанням від «Дніпра-1».

Про це повідомляється на сайті ФК «Волинь».

У звітному протистоянні Андрій Тлумак зробив дві кадрові зміни у порівнянні з матчем проти «Миколаєва». Сіаваш Хагназарі цього разу напрацював на вихід зі стартових секунд гри, по суті, замінивши Андрія Яковлєва (який, забігаючи наперед, ще скаже своє слово), а на вістрі атаки вийшов добре знайомий зі стадіоном «України» та львівським футболом Ігор Карпенко. Юрій Вірт також дозволив собі нову варіацію складу та випустив дещо незвичну комбінацію з одинадцяти футболістів.

А почався поєдинок шоковою терапією для «Волині». Подача зі стандарту продовжилася боротьбою на ближній стійці, а у центрі воротарського майданчика найбільш влучно діяв наш екс-гравець Роман Никитюк, який зіграв на випередження і ногою проштовхнув «кулястого» повз Віталія Неділька – 1:0.

За декілька хвилин «Волинь» прокинулась і під час однієї з атак Ігорю Карпенку не вистачило спокою та досвіду в моменті, коли він міг виходити віч-на-віч з голкіпером «Руха», однак момент змарнував. А от Миколу Буя вивели «на побачення» з Недільком – щоправда, наш воротар врятував свої ворота, вчасно перекривши траекторію м’ячу, а потім кулаками відбив добивання Андрія Ременюка! Міг у «Волині» забити Міха Горопевшек, однак після подачі з кутового та виграної нашими гравцями верхової боротьби не зумів заштовхати м’яча до сітки воріт…

У середині другого тайму «Волинь» фактично перебрала до рук ініціативу, раз за разом створюючи чудові нагоди для взяття воріт. Капітан «Руха» Олександр Ільющенков відбив удар зі штрафного у виконанні Младена Бартуловича, а потім з нижнього кута своїх воріт потягнув низовий вистріл Хагназарі.

А на 34-й хвилині волиняни розіграли шикарну комбінацію: Хагназарі п’ятою відправив по правому флангу в забіг Дениса Кожанова, а той прострілив на «точку» на Бартуловича – удар хорвата просвистів над поперечиною, хоча можливий гол мав усі шанси бути «гостем» тижневих хіт-парадів Першої ліги. Найкращий бомбардир чемпіонату міг відзначатися і сам, однак і його удар з лету потягнув голкіпер «Руха».

Ільющенков став головним фактором перемоги «чорно-жовтих» у першому таймі – перед свистком на перерву він упорався ще й з ударом Дмитра Козьбана та рикошетом від захисника! Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів поля.

Так, Козьбан вийшов на заміну ще до перерви, змінивши опорного півзахисника – Василя Курка. Таким чином Андрій Тлумак додав потужності нашим атакам. А у «антракті» гри, видно, ще й додав нашим хлопцям фантастичного бажання та волі до перемоги. З перших хвилин другого тайму «Хрестоносці» кинулися в атаку, одна з яких принесла свої плоди. Сергій Сімінін отримав м’яч на правому фланзі та виконав чудову подачу, яку ударом головою без шансів для голкіпера замкнув Ігор Карпенко – 1:1! Уже за хвилину молодий форвард нашої команди міг відзначитися вдруге, однак після прострілу Кожанова спрямував «кулястого» вище воріт.

Волиняни й не думали зупинятися на досягнутому, а тренери кинули у бій Андрія Яковлєва. І недарма – саме на десятого номера «Волині» Хагназарі спрямовував фланговий простріл, а Володимир Заставний, випередивши нашого гравця, зрізав м’яч у власні ворота – 1:2. Господарі поля помітно занервували та зарухалися, однак матч уже йшов не за їхнім сценарієм, а в одному з моментів після удару Михайла Писка свою команду виручив Неділько. А Яковлєв таки дочекався свого шансу після подачі кутового Кожановим – прийнявши м’яч, він точним ударом у нижній кут збільшив нашу перевагу в рахунку – 1:3. Після третього забитого гола «Волинь» дозволила собі зіграти на втримання результату. Гравці «Руха» мали декілька нагод для взяття воріт, однак Максима Грисьо та Андрія Ременюка підвела точність, а з ударом Григорія Баранця впорався Неділько.

Фінальний свисток арбітра зафіксував переконливу та вольову перемогу «Волині» напередодні двох поспіль домашніх матчів у чемпіонаті, а у турнірній таблиці Першої ліги ми тепер другі з двоочковим відставанням від «Дніпра-1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus