USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чемпіонат України з боксу: у волинян - 2 «срібла» і «бронза»

15 Липня 2015 13:04
Днями у Тернополі відбувався чемпіонат України з боксу серед юніорів 1999-2000 років народження. У змаганях взяли участь 261 боксер з усіх регіонів України. Волиняни повернулися з перемогами. Про це повідомляє комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Волинську область та Луцьк на цих змаганнях представляли вісім боксерів.

За підсумками змагань наші спортсмени здобули три нагороди:

- у ваговій категорії до 63 кілограми учень обласної школи вищої спортивної майстерності, вихованець КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради», ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою – Олександр Кісільчук здобув срібну нагороду, поступившись у фінальному поєдинку представнику Києва;

- у ваговій категорії до 66 кілограмів учень КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради», ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, вихованець Ковельської школи боксу – Яків Левчик здобув срібну нагороду, поступившись у фіналі представнику Львівської області;

- у ваговій категорії до 60 кг учень КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради», ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою – Дмитро Ульянов здобув бронзову нагороду, поступившись у півфінальному поєдинку господарю змагань боксеру з Тернопільщини.



Невтішний був жереб для решти наших боксерів, які виступали у вагових категоріях до 54, 75, 80 кілограм, де були представлені Андрій Кандюра, Вадим Пінчук та Денис Герасимчук, адже у перших поєдинках вони зустрілися із діючими чемпіонами Європи, проте перевага іменитих суперників була мінімальна і майже у рівній боротьбі судді віддали перевагу більш іменитим боксерам.



Яків Левчик здобув срібну нагороду

Таким чином, троє наших боксерів, які здобули нагороди, братимуть участь у навчально-тренувальних зборах збірної команди України з боксу серед юніорів (місто Київ, Конча-Заспа), де остаточно формуватиметься склад збірної України для участі у чемпіонаті світу.

Готували наших боксерів тренери-викладачі: Артур Каменєв, Петро Боярчук, Роман Дерябін, Микола Потапюк та Юлія Семко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
фізрук Показати IP 15 Липня 2015 13:34
ДЮСШ-2 рулить по всім видам спорту. Молодці хлопці. Раді за вас.
МС Ср Показати IP 15 Липня 2015 19:26
В ДЮСШ 2 найкраща школа боксу в Луцьку, в Ковелі БК "Панчер" рулить.
До мс ср Показати IP 15 Липня 2015 21:45
У Луцьку бокс найкраще викладають в золотій рукавиці.
МС СРСР Показати IP 15 Липня 2015 23:01
Золота рукавичка це підрозділ ДЮСШ 2, у них декілька боксерських залів по Луцьку. Каменів там працює
Геннадій Показати IP 16 Липня 2015 09:00
Спорткомплекс будівельник це ДЮСШ 2, будувався лише для боксу, і з 1987 по 1990 там стояли боксерська ринги, а зараз їх розкидали по усьому місту, але це не впливає на результат.
Яків до Гєнни Показати IP 16 Липня 2015 13:58
"Не впливає на результат", бо кадри вирішують все. Тільки скільки вже можна тримати дітей у підвалах? Невже не можна боксерів десь краще пристроїти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus