USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка Анна Дорофєєва – чемпіонка України з бігу

16 Лютого 2016 11:14
Волинянка Анна Дорофєєва впевнено з легкістю обійшла суперниць і здобула перемогу на дистанції 60 метрів. Про успіхи вихованців тренера Нововолинської ДЮСШ Віктора Короля стало відомо після чемпіонату України з легкої атлетики, який відбувся наприкінці січня у Запоріжжі. Про це інформує Місто вечірнє.

Участь у ньому взяли спортсмени 25 областей. Згідно з результатами змагань, Волинь набрала 405 очок і посіла п’яте загальнокомандне місце, поступившись Дніпропетровській, Харківській, Київській областям і спортсменам столиці.

У складі волинської команди було й четверо нововолинців, які зуміли прославити не лише рідне місто а усю область, вирвавши перемогу у численних суперників. Зокрема, Марія Сацюк встановила рекорд рідної ДЮСШ, пробігши 60 м за 8.08 секунд, Артем Шевчук увійшов у фінал з бігу на 60 м, а Марко Бондарук стрибнув у висоту на 185 см., посівши достойне 8 місце.

Підготувала Ксеня Лучко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus