USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чемпіонат Європи з футболу: Румунія назвала умови в’їзду для українців

31 Травня 2021 14:41
Влада Румунії оприлюднила правила для вболівальників, які планують відвідати матчі чемпіонату Європи з футболу в Бухаресті, в тому числі з України.

Як повідомляє Європейська правда, правила оприлюднила Українська асоціація футболу.

Із 1 червня для перетину кордону Румунії скасовується різний підхід для громадян із червоної, жовтої та зеленої зон.

Іноземці, які планують відвідати Бухарест під час Євро-2020, для в’їзду до країни мають надати паспорт вакцинації (процедура має відбутися щонайменше за 10 днів до в’їзду в Румунію) або довідку про наявність антитіл типу IgG (тест має бути проведений максимум за 14 днів до в’їзду в Румунію), або негативний ПЛР-тест, зроблений не більш ніж за 72 години до в’їзду в Румунію.

Варто зазначити, що ці правила розповсюджуються на вболівальників, які планують їхати саме на турнір і будуть перебувати у Бухаресті не більше 72 годин.

Іноземці, які приїдуть із червоної зони і не залишать територію Румунії протягом трьох днів, на четвертий день потраплять на карантин на 14 днів за адресою, заявленою для проживання при в’їзді в країну. До «червоних» країн відносять ті, де протягом останніх 14 днів рівень випадків COVID-19 перевищує 3 на 1 000 жителів.

Збірна України зіграє в Бухаресті 17 та 21 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus