USD 39.63 40.00
  • USD 39.63 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Фінал Євро-2016: Португалія – Франція

11 Липня 2016 00:34
На паризькому стадіоні "Стад де Франс" закінчився фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу між збірними Франції та Португалії, - повідомляє BBC Україна.

Чемпіоном Євро-2016 стала збірна Португалії, яка обійшла французів з рахунком 1:0.

Основний час фінального матчу Чемпіонату Європи з футболу між збірними Португалії та Франції закінчився нульовою нічиєю. В додатковому часі на 109 хвилині забив Едер.

Для португальців це був шанс здобути титул чемпіона Європи уперше. Французи вигравали першість континенту вже двічі – у 1984 та 2000 роках.

Статистика особистих зустрічей теж на боці французів: десять останніх очних зустрічей незмінно вигравали вони.
Збірна Португалії почала матч у такому складі: Руй Патрісіу – Седрік, Пепе, Фонте, Геррейру – Вільям Карвалью – Ренату Саншеш, Адріен Сілва, Жоау Маріу – Нані, Кріштіану Роналду.

Стартова одинадцятка французів виглядала так: Уго Льоріс – Бакарі Санья, Лоран Косельни, Самуель Умтіті, Патріс Евра – Мусса Сіссоко, Поль Погба, Блез Матюйді, Дімітрі Пайє – Антуан Грізманн, Олів’є Жиру.

Судив матч англійський арбітр Марк Клаттенбург.

До слова, капітан збірної Португалії, 31-річний Кріштіану Роналду, отримав серйозну травму ноги.
Інцидент стався всередині першого тайму, пише РБК Спорт.

Роналду отримав важку травму коліна в зіткненні з півзахисником збірної Франції Дімітрі Пайє. Він зміг відіграти ще кілька хвилин, але потім попросив заміну. З поля його забрали на ношах. Замість капітана на поле вийшов Рікарду Куарежма.

Не обійшлося й без сутичок з вболівальниками, - пише ТСН.
Перед вирішальним матчем Євро-2016 біля головної фан-зони Парижа відбулися сутички між поліцією та вболівальниками. Полісмени були змушені застосувати сльозогінний газ через заворушення.

Ще за дві години до початку зустрічі місць у фан-зоні біля підніжжя Ейфелевої вежі не було, що декому не сподобалося. Незадоволені спробували прорватися в фан-зону, минаючи пропускні пункти, через що і сталися заворушення, які довелося розганяти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus