USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Черепно-мозкові травми та забої: повідомили про стан постраждалих у потрійній ДТП на Волині

20 Травня 2021 16:43
У ДТП на трасі Луцьк-Київ, поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району, травмувалося шестеро людей. Трьох постраждалих забрали до Ковельського МТМО, серед них жінка на 24 тижні вагітності. Ще троє учасників аварії відмовилися від госпіталізації.

Про це розповів Суспільному старший лікар обласного центру екстреної медицини Аркадій Шостак.

Зі слів старшого лікаря на місце ДТП направили три бригади медиків. Пасажирка одного із легковиків, на момент приїзду швидкої, лежала на дорозі. Ще одного пасажира затисло в авто. Чоловік травмував ноги.

«У травмованих закриті черепно-мозкові травми, є забій плеча. Такі ж попередні діагнози і в вагітної. Наразі їх обстежують в лікарні», – розповів Аркадій Шостак.

На місці події працюють правоохоронці, медики та рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандера Показати IP 20 Травня 2021 22:52
Їжджу там частенько а картина одна:обгони не враховуючи дорожньої обстановки,швидкість з перевищенням,Ось і вся біда наших кермувальників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus