USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Через 8 місяців стало відомо про загибель уродженця Волині Романа Приступи

21 Листопада 2023 13:20
Сьогодні, у День Гідності та Свободи, Ковельська громада отримала підтвердження про загибель одного із тих, хто добровільно пішов відстоювати ці цінності.

Ще 19 березня цього року на фронті загинув уродженець села Городилець Приступа Роман Геннадійович. Через 8 місяців страшної невідомості рідні отримали результати ДНК-експертизи, яка підтвердила, що тіло, яке повернули в Україну під час обміну, – це тіло Романа, інформує Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Читати ще: Україна повернула тіла ще 94 загиблих військових

Проживаючи у той час на Київщині, він добровільно пішов боронити країну від російського окупанта на початку повномасштабного вторгнення. Бо, насамперед, хотів захистити свого сина Іллю і всіх, кого любив.

Щойно буде відомо, коли кортеж з тілом полеглого Героя прибуде на Волинь, повідомлять деталі щодо прощання. Попередньо – воно відбудеться завтра у селі Городилець.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна шана, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 21 Листопада 2023 18:08
А скільки наші, хлопці гинутимуть, може, вже варто війну, завершувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus