USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через борги на волинській шахті відключають світло

2 Листопада 2015 18:44
Електроенергію на вугільному підприємстві №9 міста Нововолинська відключають впродовж 2-3 годин на добу, - інформує БУГ.

Голова профспілки шахти Василь Гура каже, що ситуація могла б бути гіршою, якби не останній візит 27-го жовтня представників вугільної галузі Нововолинська у Міністерство.

Так, у Червонограді копальням зовсім не дають електрики за борги. Нововолинська шахта №9 поки обмежується 3-ма годинами без електроенергії. Таким чином “зверху” попереджають, щоб копальні повертали несплачені кошти.

На думку голови профспілки копальні – це ще один крок міністра Демчишина до закриття шахт.

Гірники переконані, що роботу копалень блокують чиновники. З глобальними цінами на газ, країні вкрай потрібне вугілля, а в той час шахтам відключають електроенергію. Шахтарі вже давно мають проблеми зі збутом вугілля. Тепер через вимикання світла зупинився не лише видобуток, а й його відвантаження. В ситуації, що склалася, відключати вугільні підприємства від електроенергії – це диверсія. Адже кожна тонна вугілля сьогодні важлива для енергобезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 2 Листопада 2015 21:20
я в шоці
Лучанин до Анатоль_ Показати IP 2 Листопада 2015 22:02
Зате у крим струм поступає безперебійно
Анатоль_ до Лучанин Показати IP 2 Листопада 2015 22:30
До чого тут Крим? Я в шоці з іншої причини. Старі шахти своє відпрацювали, вугілля на них вже немає. Чого тоді утримувати нерентабельні шахти за народний кошт. Старі шахти треба закрити негайно, для блага держави та простих громадян!
дідо до Анатоль_ Показати IP 2 Листопада 2015 23:00
Добре що лише "закривати" а не прихватизувати по совковоноворишівській звичці....
Анонім до Лучанин Показати IP 3 Листопада 2015 06:05
Зайди на кухню и нагрей, например, себе чаю. А теперь вспомни элементарную истину - для того, чтобы что то купить, в нашем случае, газ, надо что то продать. Более того, ты забываешь то, что Украина покупает В России не только газ, но и электроэнергию.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus