USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протести на шахті Нововолинська: гірники не спустилися в копальні

18 Березня 2016 10:45
Акція протесту дев’ятій шахті у Нововолинську розпочалася 17-го березня. Перша зміна не спустилася в копальню в знак підтримки колег, яких наказом директора ДП “Волиньвугілля” Кисельова переводять на шахту “Бужанська”, - інформує БУГ.

Близько сьомої години на вугільному підприємстві почалися збори. Прибули начальник юридичного відділу ДП “Волиньвугілля” Віктор Порплиця, директор з виробництва Валерій Хмельницький і пояснили працівникам, що дії держпідприємства є правомірними. Шахтарі обурені таким поворотом подій, адже попередньо новопризначений директор ДП Валентин Кисельов говорив, що працюватиме в їх інтересах. Вони не згідні міняти місце роботи, проте їх думки ніхто не спитав.

У ДП “Волиньвугілля” наказ, за яким 12 працівників переходять на іншу копальню, мотивують нестачею кадрів на “Бужанці”. Лідер профспілки шахти Василь Гура написав письмовий запит щодо того, на які закони спираються представники ДП. Працівники не хочуть переходити на “Бужанку” і збираються розраховуватися. Вмовляння гірників представниками ДП спуститися в копальню залишилися без успіху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus