USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через буревій на Волині в хатах позривало дахи, люди просять допомоги

9 Грудня 2015 09:17
«Голі» дахи майоріють в селі Дерно Ківерцівського району. Такими їх лишив буревій у період, коли «на носі» холод. Аби допомогти краянам, депутати облради вирішили надати їм матеріальну допомогу.

Про це йшлося під час другого засідання першої сесії Волинської обласної ради VІI скликання, яке розпочало свою роботу вчора, 8-го грудня.

Нанадаємо, 30 листопада близько 12:30 територією окремих районів Волинської області пронеслась грозова хмара, що супроводжувалась шквальними поривами вітру швидкістю до 23 м/с з дощем. Зокрема, у селі Дерно, Ківерцівського району буревій зруйнував дахи будинків та повалив дерева.

Про ситуацію розповів колегам депутат Анатолій Грицюк.

«Мій депутатський запит направлений до губернатора. Нагадаю, що кілька днів тому був буревій, який наніс велику шкоду в кількох населених пунктах області. Зокрема багато лиха негода принесла в селі Дерно, Ківерцівського району. Так, на багатьох будинках «голі» дахи. Людям потрібно надати допомогу», - звернувся Грицюк.

Його запит підтримали.



Нагадаємо, масштабне знеструмлення сталося в Україні 1 грудня. Одразу 280 населених пунктів у 16 областях внаслідок негоди залишилися без електрики через погані погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus