USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Через коронавірус сотні мільйонів людей можуть постраждати від нестачі їжі, – ООН

10 Червня 2020 09:00
Пандемія COVID-19 може спричинити надзвичайну ситуацію в сфері продовольчого забезпечення, що відіб’ється на життях сотень мільйонів людей.

Про це заявив генсек ООН Антоніу Гутерріш, повідомляє Українська правда.

Гутерріш зазначив, що число людей, які відчувають нестачу продовольства, стрімко зростає і якщо не буде вжито негайних заходів для вирішення проблеми «НС в області продовольства може мати довгострокові наслідки для сотень мільйонів дітей і дорослих».

«Наші продовольчі системи зазнають невдачі, а пандемія Covid-19 тільки погіршує ситуацію... Більш 820 млн людей голодують. У 144 млн дітей молодше п’яти років спостерігається затримка в зростанні, тобто у більш, ніж одного з п’яти дітей по всьому світу».

Генсек закликав забезпечити захист працівникам продовольчого сектора, постачання гуманітарної допомоги, а також забезпечити підтримку виробникам і дистриб’юторам продовольчих товарів з метою уникнути перебоїв в ланцюжку поставок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дзвоніть на 103 Показати IP 10 Червня 2020 09:45
Все як заплановано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus