USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Moderna вважають, що пандемія коронавірусу завершиться у 2022 році

23 Вересня 2021 17:32
Генеральний директор Moderna Стефан Бансель вважає, що пандемія коронавірусу завершиться у 2022 році.

Про це пише Бабель з посиланням на Reuters.

Він вважає, що збільшення виробництва вакцин забезпечить необхідні поставки по всьому світу.

«Якщо подивитися на загальнопромислове розширення виробничих потужностей за останні шість місяців, то до середини наступного року має бути доступна достатня кількість доз, щоб кожен житель Землі міг пройти вакцинацію. Вакцинація також буде можлива в необхідному обсязі», – заявив Бансель.

За його словами, вакцинація стане доступною навіть для немовлят. Він вважає, що невдовзі всі люди перехворіють на коронавірус.

«Таким чином, ми опинимося в ситуації, схожій на ситуацію із грипом. Ви можете або зробити щеплення і добре перезимувати, або не робити його і ризикувати захворіти і, можливо, навіть потрапити в лікарню», – підкреслив Бансель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої Показати IP 23 Вересня 2021 19:49
"Він вважає, що збільшення виробництва вакцин забезпечить необхідні поставки по всьому світу. ","За його словами, вакцинація стане доступною навіть для немовлят. Він вважає, що невдовзі всі люди перехворіють на коронавірус."(С) - ось вам уся правда! Треба всіх по максимуму заразити, здоровим ніхто не повинен бути. Епідемії тут ні до чого. А хто досліджував вплив вакцин на народжуваність, ні не чули? Було таке, пробігало, правда результати невтішні були. А про те що коронавірус впливає на мозок і притупляє розумові властивості людини всі чули? Це не однократно говорилося. Мабуть цього достатньо, робіть висновки самі.
Всезнайко Показати IP 23 Вересня 2021 20:24
Завершиться пандемія? А що, накінець нажеруться виробники вакцини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus