USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Через коронавірус у Чернівецькій області закривають усі школи

6 Березня 2020 09:54
У зв’язку з фіксацією випадку COVID-19 у Чернівцях у Чернівецькій області запроваджують вимушені протиепідемічні заходи, зокрема забороняють масові заходи, концерти, конференції, спортивні події та призупиняють навчальний процес.

Про це повідомили у пресслужбі МОЗу.

У відомстві кажуть, що обмежувальні заходи вводять задля недопущення поширення коронавірусної інфекції в Україні, а також для забезпечення спокою громадян, які схвильовані через фіксацію COVID-19.

«Такі заходи потрібні, щоб зменшити масові скупчення людей. Оскільки коронавірус передається крапельним шляхом, відповідно збудник COVID-19 від хворої людини може поширюватися максимум на 1,5-2 м», – ідеться у повідомленні.

Протиепідемічні заходи вводяться у Чернівецькій області на 16 днів починаючи із 6 березня.

Нагадаємо, 3 березня в Україні підтвердився випадок зараження коронавірусом.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що найближчим часом в Україні у зв’язку з коронавірусом скасують всі масові заходи та закриють школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus