USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Через недолугі рішення сільського голови на Волині страждають місцеві мешканці

28 Листопада 2018 13:32
У селі Липини під Луцьком невідомий на автомобілі протаранив паркан у приватному секторі.

Про це повідомляє "Під Прицілом".

Як стало відомо, подія трапилася на вихідних, 24/25 листопада. На одній із вулиць села невідомий на автомобілі протаранив паркан біля одного з будинків на приватній території.

Зазначимо, що 2 роки тому жителі цієї вулиці збирали по 12 тисяч гривень, аби відремонтувати дану дорогу. Частину коштів виділила і сільська рада.

Окрім того, на місці, де сталася аварія, знаходився лежачий поліцейський, але сільська рада на чолі із головою Богданом Гусаком змусила людей його прибрати, аби не створювати перешкод у вільному пересуванні транспорту. Тож, відповідно, через таке недолуге рішення сільського голови, у водіїв немає ніяких обмежень у швидкісному пересуванні.

Тому, через недалекоглядність голови сільської ради Богдана Гусака, сталася така неприємна ситуація. Адже хто це зробив тепер ніхто не дізнається. Тож хто відшкодує господарю величезну суму коштів за зіпсований паркан, який на даний момент просто обтягнутий плівкою?

Нагадаємо, що у березні поточного року у Липинах спалахнув скандал через будівництво багатоповерхівок, які зводили незаконно. Тоді, у людей були претензії до сільського голови, адже, без відома мешканців, він дав згоду на будівництво десятиповерхівки, через яке у їхніх вікнах лише "голі стіни". Крім того, вантажівки, які перевозили будівельні матеріали вщент знищили дорогу, яку місцеві жителі ремотували за власний кошт.

Тож, про чий добробут та благополуччя думає голова Липинської сільської ради: мешканців чи свій власний?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 28 Листопада 2018 14:15
Біля 4 школи в Луцьку теж зняли лежачі поліцейські. Це теж були недолугі рішення голови?
ігор луцький Показати IP 28 Листопада 2018 15:11
Попереду зима.Це напевно не останнє авто в заборі на цьому перехресті.
Микола Показати IP 28 Листопада 2018 22:12
Поїдьте подивіться як Гусак заробляє на бруківці і ремонтах. Вор должен сидеть в тюрьме!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus