USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через помилку у документах будинок волинянки руйнують сусіди

15 Червня 2018 18:48
Уже 5 років пані Мирослава із Гірки Полонки судиться зі своїми сусідами за частину свого будинку. Жінка розповідає, що більше десяти років тому продала сусідам земельну ділянку і випадково свій будинок, йдеться у матеріалі ТРК "Аверс".

“Прийшла до нотаріуса. Вона говорить, що я не продам будинок без земельної ділянки. Пішла до неї з усіми документами, вона мені два акти оформила. Як би я знала, що оформляється один акт разом будинок із землею.

Вона мені оформила дві земельні ділянки купівлі-продажу і так вийшло, що на тій земельній ділянці - 12 сотих під забудову. Я коли підписувала, не прочитала. Глянула, що 12. Вийшло два будинки. Мій будинок, де я насправді проживаю, і той незавершений будинок, який він зруйнував і побудував свій двохповерховий", - йдеться у сюжеті телеканалу.


Зі слів жінки, помилку в документах виявили у 2014 році.

Невістка каже, ви продали себе і свою територію. Я каже - підійду до Бориса Богача і ми поміняємо тими документами, підемо до нотаріуса і перепишемо. Я йому дзвоню, а він - треба було дивитися, що ви підписували. І тепер він наполягає, що він купив у мене земельну ділянку на 12 сотих. За будинок він нічого не каже, але руйнує всі мої будівлі", - каже жінка.

Окрім того, волинянка подала позови про скасування державних актів та виграла 2 суди, інша ж сторона подала зустрічний позов.

“Я написала позов про скасування актів. Справа в тому, що сільська рада визнала, що з їхнього боку були неправомірні дії щодо цієї землі. Визнала, що ділянку неправильно приватизував ще мій тато. Виграла я цей міський суд, виграла апеляційний. Богач подав касацію у Київ. Верховний суд досі він не вирішує", - розповідає волинянка.

Коли сусід-власник почав руйнувати прибудови, жителі села стали на захист жінки та зчинили галас і викликали поліцію.

“Він вже другий день підряд руйнує їхні будівлі, розбиває. Підійти з людьми щось говорити неможливо. Ми боїмося, що він з хати вижене, він так говорить", - кажуть місцеві.

Тим часом інша сторона конфлікту повідомляє, що вони вже продали земельну ділянку та будинок. От тільки, якщо пан Борис уже як 2 роки не є власником ділянки, чому ж він руйнує уже не своє майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus