USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через ремонт частини проспекту Соборності у Луцьку змінять рух громадського транспорту

24 Вересня 2021 16:52
У зв’язку із виконанням капітального ремонту проспекту Соборності, буде зупинено рух транспортних засобів непарною стороною на ділянці від перехрестя з вулицею В’ячеслава Чорновола до перехрестя з проспектом Молоді з 07.00 26 вересня 2021 року до завершення робіт.

Про це інформують на сайті Луцькради.

Рух автобусів буде здійснюватись по зустрічній смузі.

Рух тролейбусів у зазначений проміжок часу:

– маршрут № 1 (6 тролейбусів) – без змін;

– маршрут № 2 (5 тролейбусів з автономним ходом) – з проспекту Перемоги на вул. Карпенка-Карого, через вул. Конякіна на вул. Домни Гордіюк, далі по маршруту;

– маршрут № 3 (1 тролейбус) – без змін;

– маршрут № 4 – 4-а ( 2 тролейбуси) – без змін;

– маршрут № 5 (4 тролейбуси) – без змін (через проспект Відродження);

– маршрут № 12 (3 тролейбуси) – з проспекту Перемоги на вул. Карпенка-Карого, через вул. Конякіна на КРЗ, далі по маршруту;

– маршрут № 15 – на лінію випускатися не будуть;

– маршрут № 15-а (5 тролейбусів) – без змін (через депо).

Випуск тролейбусів на лінію 26 вересня 2021 року складе 26 одиниць рухомого складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луцьк Показати IP 24 Вересня 2021 17:31
Ідіотизм!
Василь кіт до Луцьк Показати IP 24 Вересня 2021 21:05
Який «ідіотизм», ти кон***е. Робиться необхідний ремонт дороги, до того ж швидкими темпами. На один день перекривають дорогу і інформують людей про зміни в русі транспорту. Що тобі не подобається. Чи в тебе ноги зітруться пройтися в разі чого до і від зупинки???
Народна прокуратура до Василь кіт Показати IP 25 Вересня 2021 11:42
Що ти так верещиш, аж заслинився? Правильно людина каже. Який ідіот вирішив одночасно перекрити дві основні транспортні артерії міста? З тим проспектом Волі довбуться вже пів-року і кінця не видно. Тепер іншу вулицю перериють і будуть рік горобцям дулі крутити. Зробіть, врешті, щось одне, а тоді беріться за інше. Бачив, вже є плани і пр. Грушевського "удосконалити". Що терміново треба подерибанити гроші з бюджету міста?
Мешканка Показати IP 24 Вересня 2021 18:15
Хто не вакцинувався той не поїде.
Олена Показати IP 25 Вересня 2021 02:09
Тобто тепер мені вже зовсім нічим буде дістатися на роботу. І з роботи теж. Тільки пішки. В будь-яку погоду і будь-яке болото - пішки. 'Дякую".
Мешканець Показати IP 25 Вересня 2021 12:34
Бачу в коментах лиш поплакатись можуть, але по факту ці ж люди ниють про те, що ремонт тої чи іншої вулиці роками не роблять. Дивні. Те що влада робить не дуже розумно в деяких моментах, це звичайно не айс, але дідько - роблять. За всі роки незалежності вперше, якісь "покращення", а люди ниють. Прикро.
Народна прокуратура до Мешканець Показати IP 25 Вересня 2021 19:19
Ви дійсно мешканець Луцька? Проспект Соборності ремонтують щороку. І це ДАЛЕКО не перше покращення за роки незалежності, напевне у Вас щось зі сприйняттям реальності. Дороги у Луцьку ремонтуються постійно Мости капітально відремонтував покійний мер Романюк, він же й пішохідний міст добудував, і багато дахів на старих будинках замінив на нові. Чи це вже ніхто не пам'ятає? Не треба вже Вам так вірнопіддано вилизувати ср... новій владі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus