USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Через Шуфрича: Андрій Шевченко відмовився увійти до складу Національного олімпійського комітету

18 Листопада 2022 17:47
Андрій Шевченко заявив про вихід зі складу Національного олімпійського комітету після того, як туди увійшов Шуфрич.

«У найважчий час в історії моєї країни, я гордий бути поряд з Україною і допомагати всім, чим можу заради нашої перемоги. Я вважаю почесною роботу в Національному олімпійському комітеті, розумію важливість його розвитку. Водночас я не можу залишитися в складі НОК за такого складу», – зазначив Шевченко.

З його слів, Україна платить за свою свободу безмежно високу ціну життям найкращих українців, тому всі мають бути гідними їх.

Як ми писали, вчора новим президентом Національного олімпійського комітету обрали Вадима Гутцайта. Також на Генасамблеї Національного олімпійського комітету було обрано віцепрезидентів організації. Ними стали Олексій Перевезенцев, також цю посаду отримали колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, а також Марія Булатова та Олексій Дніпров.

На Генасамблеї НОК також обрали нових членів НОК на період 2022-2026 рр. Зокрема, обрано Григорія Суркіса, Олександра Усика, Марину Бех-Романчук, Лілію Подкопаєву, Нестора Шуфрича та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нок Показати IP 18 Листопада 2022 17:55
Нестор в якому виді спорту проявив себе??? Відсмоктування в Януковича?
Анатолій Показати IP 18 Листопада 2022 17:59
киівська нечисть думає що все пройде?
Клава Показати IP 18 Листопада 2022 18:23
Хиба він назвав хоча б одне призвіще ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus