USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через святкування ювілею Івахіва гостям готелю скасували бронь. Відео

30 Січня 2018 12:04
Ані бронь, ані п'ять зірок не гарантують, що ви зможете заночувати у готелі, якщо там відпочиває народний депутат. Саме це й спіткало журналістів ТРК «Аверс», які намагалися заселитися у п'ятизірковий готель «Rixos» в Трускавці, де народний депутат Степан Івахів гучно святкував 50-річчя.

Свій день народження ковельський нардеп Івахів відзначив у кращих традиціях українського весілля – два дні і дві ночі. Та так гучно, що вже кілька днів не вгавають соціальні мережі, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Шквал емоцій викликало одне лише відеозапрошення на гостину з космосу. Тепер депутат став головним конкурентом екс-мера Києва Леоніда Черновецького, який заслужив почесне місце у відомих комічних постановках.
«Космічне свято – саме так можна назвати пишне 50-річчя, яким на всю Україну прославився волинський мільйонер та народний Степан Івахів. Ювіляр вкотре довів, що прості українці та політики живуть у різних світах», - йдеться у сюжеті.

Елітну вечірку з нагоди дня народження Степана Івахіва організували у п'ятизірковому готелі «Rixos» в Трускавці. На вулиці перед комплексом стоять мегадорогі автомобілі, а у готелі – армія професійних охоронців.

Серед гостей, які завітали на святкування олігарха Степана Івахіва журналісти побачили колишнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина, народного депутата Сергія Мартиняка з дружиною, топ-менеджера мережі АЗС «WOG» Сергія Корецького, бізнес-партнера статків «Континіуму» Сергія Лагура. Крім того, помітили тут і подібних до осіб мера Ковеля Олега Кіндера та екс-директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука. А ще – співочого ректора Михайла Поплавського.
Проте загубитися у натовпі елітних гостей журналістам «Аверсу», які вирішили скористатися запрошення нардепа на святкування та завітали на вечірку, не вдалося. Першого ж дня кореспондентів просто виставили з готелю. На другий день ті, не втрачаючи надії, все ж спробували заселитись у елітний заклад та забронювали номер.

Ціни у п'ятизірковому готелу «Rixos» - космічні. Найдешевша кімната вартує 3000 гривень за добу, натомість найдорожча обійдеться у 20 тисяч. Однак ані бронь, ані п'ять зірок не гарантують, що ви зможете поселетись у готелі, якщо там відпочиває народний депутат. Коли у свиті Івахіва зрозуміли, що заселятимуться журналісти, у поселенні відмовили. Вільні номери вмить зникли після того, як з адміністрацією поговорив помічник народного обранця Денис П'ятигорець.

Проте журналістам все вдалося дізнатися, що у найдорожчому готелі Прикарпаття гостей Івахіва розважали Олександр Педан та Сергій Притула, а на сцені – Оля Полякова, співачка Таяна, гурт «ТІК» та «Ненсі». А два дні гулянок обійшлися нардепу у мільйон гривень.

«Хліба та видовищ. Схоже, волинський олігарх орієнтується на древньоримську істину. Видовище є – на всю країну. Коли українцям бракує грошей на хліб, нардеп викидає мільйони на свято марнославства. Банкет під час чуми – саме таке порівняння напрошується до пишного гуляння півстолітнього ювілею Степана Івахіва».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
121 Показати IP 30 Січня 2018 13:06
і с?ати Івахів хотів на народ більшість з якого живе за межею бідності...
Коля Показати IP 30 Січня 2018 13:14
Ну і ну. Кому війна а кому така гулянка. Краще б гроші віддав хворим дітям людям , виборцям, а не зажирається а люди бідують і таке дивляться. Хіба всі хто там приїхав на дорогих авто заробив чесно такі гроші?
Пилип Показати IP 30 Січня 2018 13:32
Ну про президента можне те ж саме сказати поки люди не доїдають в країні
Антон Показати IP 30 Січня 2018 14:42
Непутьове таке ! Хай би пішов в АТО а не кулаками махає тільки. Ще раз підкреслено, що люди нікому не потрібні, всі владці, депутати розкішно живуть, а з людей військовий збір беруь навіть з мінімалки, позор владі і такому депутату ВР, як Івахів . НЕ для людей він працює , а люди заробляють і витрачають на Івахіва на бензин на сирочки і т.д. А Івахів гуляє, йому весело дуже. Ще й такі ролики тупі робить на показ.
За СОЛДАТА? до Антон Показати IP 30 Січня 2018 15:47
Яке АТО? Він обмочився б ще на підїзді до передової! Возили, і він в цій компанії був, декілька років назад нічний приціл - так з рук в руки передавали, обїхали декілька підрозділів в глибокому тилу, начебто тих прицілів на цілу дивізії привезли. Ото окозамилювачі! А про свою програму "Збережи життя солдату" часом не забули - хлопці, га? От би перевів Івахів протринькані на ювілеї грошики на збереження солдату" ... Але ж свідомості в аптеці не купиш...
Ляля Показати IP 30 Січня 2018 14:58
Фууу який готель,якщо забронювати і через власника не можна переночувати. Сервіс нульовий.
Бляндаж до Ляля Показати IP 30 Січня 2018 22:57
Вільні номери вмить зникли після того, як з готельниками поговорив якийсь Пятигорець... Все правильно, а де мала ночувати зграя дівиць, які прибули для розігріву небідних гостей? Не Континіум, а повний бляндаж!
Маша Показати IP 30 Січня 2018 15:16
Скільком би хворим діткам врятував життя.А так прогуляв,а хтось в той час помер,немаючи грошей на лікування.сумно.
Анонім Показати IP 30 Січня 2018 23:44
тому при..ку на людей нас..ти , а попіаритись він любить, я сильно сумніваюсь щл там пішов міліон, може 10. міліонів, то я швидше повірю... ПОЗОР ІВАХОВУ І ЙОМУ ПОДІБНИМ, ТАМ ЗВЕРХУ ВСЕ БАЧАТЬ, І ТАМ НЕВІДКУПИЦЯ
1 Показати IP 31 Січня 2018 11:15
а в звичайному готелі не хотіли переночувати???
Asa Показати IP 31 Січня 2018 23:56
Я б аверс теж не пустила.. навіть на значно біднішу вечірку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus