USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни Єремеєв та Івахів потрапили до переліку найбагатших людей України

3 Квітня 2009 18:29

Тижневик «Фокус» у сьогоднішньому номері оприлюднив рейтинг 150 найбагатших людей України. До цього списку потрапили і двоє волинян, – повідомляють 3 квітня «Волинські Новини».

 
Волиняни Ігор Єремеєв та Степан Івахів перебувають, відповідно, на 35-й і на 36-й сходинках рейтингу. Обоє є співвласниками групи компаній «Континіум». Вона, як стверджує журнал, є найбільшою фінансово-промисловою групою на Західній Україні.
 
Статки пана Єремеєва з лютого 2008-го року зменшилися на 458,2 мільйона доларів і станом на березень 2009-го налічували 211,8 мільйона доларів.
 
«2008 рік для співвласника групи «Континіум» Ігоря Єремєєва і його партнера Степана Івахіва (№ 36 рейтингу) виявився досить вдалим як у бізнесі, так і в політиці.
 
Народна партія, з якою у бізнесмена (Ігора Єремеєва – «ВН») давні зв’язки, не лише закріпилася у парламенті, а й отримала крісло спікера. Здається, тепер можливостей для лобіювання своїх бізнес-інтересів у пана Єремєєва стане більше. А посада заступника голови партії дозволяє йому спілкуватися з Володимиром Литвином набагато частіше, ніж з простими партійцями», – йдеться у матеріалі «Фокусу».
 
Також там зазначено:
 
«На відміну від свого бізнес-партнера Ігоря Єремеєва (№ 35 рейтингу), Степан Івахів переконаний, що великі гроші люблять тишу. Напевно, тому він вважає за краще залишатися в тіні. Кілька років тому він зробив спробу ввійти у велику політику за допомогою Блоку Литвина. Але після поразки цієї політсили на парламентських виборах пан Івахів не дає інтерв\'ю ні місцевим, ні центральним ЗМІ.
 
Зараз він зосередився на розвитку найбільшої фінансово-промислової групи в Західній Україні. Тим більше що Західна нафтова група (мережа автозаправок WOG – від West Оil Group), яка належить йому та партнерам, схоже, всерйоз націлилася на освоєння східних областей країни: з початку року вже відкрито 6 АЗС».
 
Цікаво, що пан Івахів, на відміну від свого колеги і партнера Ігоря Єремеєва, – новачок у цьогорічному рейтинзі «150 найбагатших людей України» за версією журналу «Фокус». У Степана Івахіва цьогоріч у березні статків було на суму 205,8 мільйона доларів.
 
Довідково:
 
Лідирують у рейтингу найбагатших людей України Ринат Ахметов, Віктор Пінчук, Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та Костянтин Жеваго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Квітня 2009 12:50
молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus