USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через три ДТП за участю патрульних у Києві призначили розслідування

10 Грудня 2018 18:48
Обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю патрульних поліцейських у Києві 9 грудня перевірять у рамках службового розслідування.

Про це заявив на брифінгу 10 грудня перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошитський, передає Українська правда.

«Відбулося три знакових дорожньо-транспортних пригоди. В обставинах розбирається слідство. Слідчо-оперативна група зібрала всі докази. Щодо всіх цих пригод було призначено службове розслідування. Кожній з ДТП буде надана оцінка», – сказав Білошитський.

Він наголосив, що в разі наявності вини поліцейських їх притягнуть до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.

Відповідаючи на запитання журналістів, заступник начальника зазначив, що патрульні поліцейські під час навчання проходять спеціальний курс контраварійного кермування.

«З нового року термін проходження первинної підготовки патрульних буде збільшено з 4 місяців до півроку», – сказав Білошитський.

За його словами, спецкурс контраварійного кермування в рамках цієї підготовки також збільшать з 20 до 30 годин.

Відповідаючи на уточнююче запитання Білошитський повідомив, що від початку року було зафіксовано більше 550 ДТП за участю поліцейських машин, більшість – не з вини поліцейських.

Як повідомлялось, у Києві в неділю сталося три ДТП за участю автомобілів патрульної поліції.

На проспекті Лобановського водій поліцейського автомобіля Toyota Prius не впорався з керуванням і на повному ходу влетів у порожній тролейбус 42-го маршруту, який їхав у депо.

На вулиці Старобориспільській зіткнулися патрульні автомобілі Hyundai Sonata і Toyota Prius.

Ще одне ДТП з патрульним поліцейським авто у Києві сталося на Великій Васильківській. Автомобіль Mercedes повернув наліво з правих рядів, підрізав Toyota Prius патрульної поліції, водій викрутив кермо і вилетів в огорожу кафе, збивши пішохода. У потерпілого – перелом ноги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 10 Грудня 2018 19:18
Кому -то бог дал рученьки, а кому то грабельки...Наши реформированные полицейские только за последний год уже разбили сотни служебных машин, купленных на деньги налогоплательщиков! О каком "полицейском развороте" при преследовании преступников в их исполнении можно говорить!? Пересадить на велосипеды надо! Что же будет, когда над нами начнут летать сотни вертолетов, закупленных недавно МВД у Франции? Машины бэушные, отремонтированные... Если только французы в комплекте поставят и своих летчиков, тогда еще куда ни шло.
Правдоруб Показати IP 10 Грудня 2018 21:32
Шановні журналісти перевірте на сонаті був Вовченко 100% інформація все скривають що він там робив у Києві нехай публічно звітує і покаже хюндай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus