USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Через відсутність маршрутки жителі сіл на Волині готові до радикальних дій

5 Квітня 2018 18:22
Через відсутність дорожнього покриття з лютого минулого року перевізники відмовляються їздити до кількох сіл Локачинського району, де проживає три тисячі жителів.

Про це йшлося під час пленарного засідання 19 сесії Волинської облради 4 квітня.

У запиті до голови ОДА і департаменту інфраструктури Волинської ОДА депутат Вячеслав Рубльов повідомив, що до нього звернулися мешканці Війницької та Замличівської сільрад Локачинського району, де проживає приблизно три тисячі волинян.

З лютого 2017 року через відсутність дорожнього покриття перевізники відмовляються здійснювати перевезення до сіл Губин, Тумин та Старий Загорів. Відстань до траси становить приблизно сім кілометрів.

Сільські жителі готові до радикальних заходів, тому депутат закликає налагодити рух перевізників, з якими укладали договори, а також посприяти в ремонті дорожнього покриття.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
67 Показати IP 5 Квітня 2018 18:41
Ремонтуйте дорогу, обранці. Не майте перевізника за дурня.
До Миркі всі питання Показати IP 5 Квітня 2018 21:37
Нехай Вані відкатять і буде їм транспорт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus