USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через «Ягодин» везли партію китайських джинсів на 4 мільйони

14 Травня 2018 16:44
На Волині викрито факт контрабандного ввезення в Україну товару вартістю понад 4 млн. грн, інформує заступник прокурора області Максим Киричук.

У ході досудового розслідування кримінального провадження про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 212 КК України), прокуратурою Волинської області спільно з працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в області встановлено факт контрабандного переміщення з Республіки Польща в Україну джинсового одягу китайських виробників в зоні діяльності митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС, на суму понад 4 млн. грн.

Правоохоронцями вилучено транспортний засіб та товар.

Ухвалою суду на транспортний засіб накладено арешт.

Тривають невідкладні слідчі дії, детальний огляд вилученого одягу.

Перевіряється причетність працівників Волинської митниці ДФС до вчинення цього злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 22:51
Бо є негласне розпорядження що Китай через Волинь не пускати а Китай іде тільки через одну митницю але не в нашій області

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus