USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Через «Ягодин» везли колекцію монет та банкнот

9 Листопада 2020 19:08
На українсько-польському кордоні прикордонники Луцького загону виявили майже три сотні монет та банкнот, які можуть становити історичну цінність.

Про це повідомляє пресслужба прикордонників.

Учора в пункту пропуску «Ягодин» на виїзд з України прибув мікроавтобуса «Форд» під керуванням 61-річного жителя Житомирщини.

Під час огляду автівки прикордонники спільно з митниками серед особистих речей водія виявили 73 грошові купюри та 196 монет різного номіналу, датованих XIX-XX століттями.

Колекцію у водія-нумізмата вилучили митники. Чи становить вона історичну або культурну цінність, встановить експертиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 9 Листопада 2020 19:36
Колекція))) На перший погляд ніякої цінності великої не має!!!
Егор Показати IP 9 Листопада 2020 22:05
Ето позор!!!
Роман Роман Показати IP 11 Листопада 2020 02:32
А як же картини за мільйони в приватних руках? а як же аукціони де продають реальні культурні цінності?? Якого хрена у людини забрали те, що йому належало, що він купив за власні кошти?? Тисячі людей збирають монети десятиліттями.. І то їх право продавати де заходять, чи передавати по спадковості!! Якщо я за десятиліття збирання колекції ювілейних монет захочу їх подати за кордоном чи у нас, то мене мають судити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus