USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Через загострення на сході УКРОП вимагає скликати засідання РНБО та парламенту

20 Липня 2017 17:41
УКРОП вимагає скликати засідання РНБО та парламенту через загострення ситуації на сході, інформує прес-служба партії.

"Восьмеро загиблих захисників за останню добу та частину сьогоднішнього дня. Загалом за три роки – понад 2,6 тис. полеглих бійців. Таку страшну ціну платить Україна за небажання влади називати речі своїми іменами: АТО – війною, перемир’я – неможливістю наших воїнів адекватно реагувати на атаки ворога.

Скільки ще треба обірваних життів і сліз матерів, щоб очільники держави перестали прикривати власну нерішучість розмитими формулюваннями, які ні до чого не зобов’язують ні їх самих, ні злочинців, котрі шматують нашу землю й людей?",- йдеться у заяві УКРОПу.

Як повідомляють у прес-службі партії, українська влада нарешті має дати відповідь громадянам – де вихід із ситуації, чому «безальтернативні» Мінські угоди коштують нам так дорого, коли нарешті ми відчуємо результат «дипломатичних зусиль» з урегулювання ситуації на сході?

"Схоже, що цих відповідей вона не має. Може, вони з’являться, коли президент, прем’єр або міністр закордонних справ прийдуть провести в останню путь загиблих на фронті, подивляться в очі їхнім матерям, дітям, дружинам?", йдеться у тексті прес-служби.

УКРОП вимагає від президента оголосити траур за вісьмома загиблими внаслідок російської агресії й терміново скликати РНБО для уникнення нових жертв з боку України. Також закликаємо голову ВР Андрія Парубія зібрати депутатів на засідання парламенту й заслухати доповідь міністра оборони Степана Полторака та Президента України Петра Порошенка щодо стану справ у зоні бойових дій і сценаріїв розвитку ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ваня Показати IP 20 Липня 2017 17:50
Розривається серце... Біда вже стала нормою, а той ходить і на кожному кутку кричить про безвіз!
А Укроп Показати IP 20 Липня 2017 19:55
В нас ставка верховного головнокомандувача
Степан Показати IP 20 Липня 2017 23:32
На полигоне в Днепропетровской области произошел взрыв. Как сообщает военная прокуратура Днепропетровского гарнизона Южного региона, инцидент произошел утром в четверг, 20 июля, на 239-й общевойсковом полигоне вблизи села Черкасское, где проходили соревнования на лучший танковый экипаж.«В результате намотки детонирующего шнура от переносной установки разминирования на каток танка сработал взрыватель», - сообщили в ведомстве.В результате взрыва пострадали восемь военнослужащих, находившихся неподалеку. Они были госпитализированы с ранениями разной степени тяжести. По факту происшествия открыто уголовное дело по статье «Нарушение правил обращения с оружием, а также с веществами и предметами, представляющими повышенную опасность для окружающих».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus