USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Через зруйновану дорогу волиняни можуть залишитись без автобуса

8 Квітня 2016 11:42
Єдиний автобусний маршрут можуть відмінити через руйнування дороги на ділянці Затурці – Шельмів, Шельмів – Міжгір’я – Марковичі, що знаходиться в Локачинському районі Волинської області.

Про це йшлося під час четвертої позачергової сесії Волинської облради 7 квітня.

Депутат Михайло Скопюк озвучив запит до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та начальника Служби автомобільних доріг Волині Анатолія Посполітака в якому розповів, що до нього звернулись жителі сіл, які входять до Затурцівської, Шельвівської та Марковичівської сільських рад щодо зруйнованої дороги. А саме – ділянок Затурці – Шельвів, Шельвів – Міжгір’я – Марковичі.

Депутат пояснює, що частково такий стан доріг зумовлений продовженням розробки Стрийською газовидобувною компанією локачинських покладів природного газу, під час якої використовують важку техніку.

«Сьогодні люди розуміють, що це – питання енергетичної безпеки, але цим громадам треба допомогти. Такий стан доріг може призвести до закриття єдиного автобусного маршруту. В зв’язку з цим прошу вирішити в поточному році питання ремонту автомобільних доріг на вищезгаданих напрямках. Співфінансування з боку Затурцівської, Шельвівської та Марковичівської забезпечать», - заявив депутат.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шельвів Показати IP 8 Квітня 2016 12:47
Шельвів, а не шельмів
леся Показати IP 8 Квітня 2016 12:50
Шельвів, а не шельмів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus