USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через автопарковку луцьких підприємців позбавляють торгових місць

24 Листопада 2008 11:00
Нам місці торгових рядів на вулиці Замковій (Центральний ринок) у Луцьку влада планує облаштувати автопарковку. Про це 24 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перед початком сесії Луцької міськради 24 листопада два депутата – Святослав Зелінський (БЮТ) та Олександр Козлюк (УНП) опинилися в оточенні трьох десятків підприємців, які торгують на вулиці Замковій. Власне, люди обурювалися, що через облаштування автопарковки їх позбавлять можливості заробляти на житя.
«Там торгують 164 підприємці», - розповіла одна учасниць із «блокади депутатів». За її словами, підприємців із торгових рядів мають забрати завтра, 25 листопада.
Натомість Олександр Козлюк запевнив, що спілкувався з цього приводу з керівником Центрального ринку. Він, за словами пана Козлюка, готовий розмістити в себе до сорока підприємців. Окрім того, на Завокзальному ринку ладні надати 25 місць для торгівлі.
Довідково:
Святослав Зелінський – заступник Луцького міського голови, а Олександр Козлюк – директор департаменту підприємництва мерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 14:02
УРАААААА!!!! Я ждал этого. Спасибо огромное!!!!
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 19:51
А хто їм дозволив торгувати на проїжджій частині?
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 10:11
Разогнать старый базар к чертям на фиг! Рядом стены Замка, историческая ценность- и убожество рынка. Позор! Автопарковка должна быть современной- а не просто бабло за место грести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus