USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через чиновницю волинянка втратила дитину?

20 Липня 2009 18:25
Мешканка райцентру Ківерці, що на Волині, через нервовий зрив втратила ще ненароджену дитину. Про це під час особистого прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком мати постраждалої Єва Гордійчук, - повідомляє 20 липня репортер «Волинських Новин».
 
Мати дівчини стверджує, що причиною нервового стали дії керівника, першого заступника голови Ківерцівської РДА Світлани Ващинець.
 
Як розповіла Єва Гордійчук, її 28-річна донька працює головним спеціалістом у відділі сім’ї, молоді і спорту Ківерцівської райдержадміністрації. Власне, 12 травня цього року вона із токсикозом, який пов’язаний із вагітністю, потрапила у лікарню. Проте її керівниця ніито вирішила, що дівчина симулює, тож наступного дня створила спеціальну комісію для перевірки достовірності хвороби.
 
Пані Гордійчук стверджує, що такі дії викликали у її доньки нервовий зрив, наслідком якого стала втрата дитини. Понад те, смерть дитини була не відразу зафіксована, тож мертвий плід перебував в утробі дівчини приблизно два тижні, що викликало сепсис. Все це призвело до гормональних порушень в організмі дівчини та кровотечі, яка триває вже три місяці, – каже Єва Гордійчук.
 
Наразі дівчина перебуває у лікарні. Від керівництва вона нібито хоче лише відпустки після того, як її випишуть з лікарні, і звільнення з роботи за згодою обох сторін.
 
Однак пані Ващенюк начебто із таким сценарієм не погоджується, тому Єва Гордійчук звернулась за допомогою до Миколи Романюка.
 
Губернатор запевнив, що обов’язково розбереться із цим питанням, однак водночас висловив свій подив від почутого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонімс Показати IP 20 Липня 2009 22:54
всі чиновники КАЗЛИ!!! НА палю їх!!!
Анонім Показати IP 22 Липня 2009 10:35
садити на палю може тільки підар, бо він знає яке то задоволення
Анонім Показати IP 22 Липня 2009 14:07
Чииновники просто оМуїли! І нема на них жодної управи.
Олександр П. Показати IP 22 Липня 2009 19:58
Губернатор подивований почутим? Будучи ківерчанином і працюючи в сфері освіти, особисто знайомий з пані Ващинець. Такого самодура, як вона, ще пощукати. Жорстока, необ'єктивна і це далеко не всі її негативні риси. Такий от "мужик в спідниці", місцеве Гестапо. Скільки учнів і вчителів Ківерцівської ЗОШ №4 від неї потерпали! І з яким полегшенням зітхнули, коли її забрали в районну адміністрацію! Так тепер вона там вислужується, тероризує освітян району і, як бачимо, не тільки. Не дивуйтесь, якщо після виборів ви її побачите в міській або районній раді, оскілько очолює один із районних партійних осередків і перша у списку на вибори (партію не називаю, щоб не звинуватили у чорному піарі). Моє співчутя родині Гордійчук і тим ківерчанам, над ким позбиткувалася Світлана Йосипівна Ващинець. Шановний губернатор, нажаль, влада у нас втрачає людьське обличчя...
Ківерчанин Показати IP 31 Липня 2009 15:13
Можливо підпис "Олександр П." було б точніше замінити на "Олександр М."? Так хоч буде чесніше?
Ківерчук Показати IP 31 Липня 2009 15:41
Здається, що причина штовханини на людському нещасті в тому, що "...ви її побачите в міській або районній раді". Ату-у його, можливого конкурента! Все інше - лише привід для "благородного" гніву. Найшвидшого виздоровлення бажаю Тетяні і витримки Світлані. Вам ще працювати і працювати. Мудрості обом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus