USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молода волинянка втратила дитину через побої співмешканця

9 Січня 2018 12:08
Вчора близько дев’ятої вечора до лікарні Каменя-Каширського потрапила 21-річна жителька села Радошинка. Жінка була при надії, проте медики змушені були перервати вагітність, провівши хірургічне втручання, інформує Вісник і К.

До лікарні пацієнтка поступила із серйозними травмами черевної порожнини та великою внутрішньоматковою гематомою. Як з’ясували правоохоронці, все це стало наслідком побоїв, яких завдав потерпілій 24-річний співмешканець. Він копав жінку ногами у живіт. Це сталося ще четвертого січня, кілька днів жінка не наважувалася звернутися за допомогою до медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цинік Показати IP 9 Січня 2018 16:32
Дівки, а чим ви думаєте коли "співмешканців" собі обираєте? Ні, цих дегенератів я не виправдовую - там зрозуміло трудова колонія, надовго. Але читаєш - то одну побили, то в іншої дитину згвалтували, то третю зарізали. Може і самим варто голову включити, в неї не тільки їсти можна? І зрозуміти, що вибір кандидати на роль батька дитини - один з найважливіших виборів у вашому житті. Іншому чоловіку чужі діти навряд чи треба будуть, залиште ці казочки для жіночих груп в векашечці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus