USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Через економічну кризу луцькі лікарі, вчителі та чиновники залишаться без премій

28 Жовтня 2008 11:44
Міський голова Луцька Богдан Шиба доручив керівництву управлінь охорони здоров’я та освіти зекономити кошти із премій та надбавок праціникам медицини та освіти для виплати зарплатні. Про це йшлося 28 жовтня під час апаратної наради в луцькій мерії, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Міський голова зазначив, що преміальні та надбавки працівникам мерії буде урізано через економічну кризу для стабілізації луцького бюджету. Як пояснив Богдан Шиба – це тимчасові заходи, яких вживатимуть упродовж лише двох місяців.
Окрім того, перший заступник міського голови Лариса Соколовська за згоди градоначальника попросила керівників управлінь охорони здоров’я та освіти обмежити витрати. За словами пані Соколовської, якщо є якісь заплановані заходи, але вони ще не розпочаті, то їх наразі реалізовувати не слід. Аналогічно як і з працівниками муніципалітету, луцьким учителям та лікарям буде урізано надбавки та премії, аби вистачило коштів на грудневу зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus