USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Через Москвича скликається позачергова сесія міськради?

7 Травня 2009 14:48
Розпорядження про скликання 12 травня позачергової сесії Луцької міськради підписав градоначальник Богдан Шиба. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту міськради, на розгляд депутатів винесено такі основні питання:

про внесення змін до рішення міської ради від 29 квітня «Про здійснення внутрішнього запозичення до бюджету Луцька»;
про повторний розгляд рішення міської ради від 29 квітня «Про розгляд Подання прокуратури м. Луцька щодо вжиття заходів до усунення причин і умов, що сприяли вчиненню злочину».
За словами колеги пана Москвича по фракції Олександра Мартинюка, Богдан Шиба заветував рішення міськради по поданню прокуратури. \"Я не розумію мотивації такого кроку, адже суд ще не визнав Дмитра Москвича винним\", - додав пан Мартинюк. Він укотре підкреслив, що стан здоров\'я Дмитра Москвича - важкий.
Нагадаємо, наступного дня після сесії (13 травня) Апеляційний суд Волинської області має розпочати розгляд по суті скандальної справи по звинуваченню у хабарництві депутата міськради Дмитра Москвича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus