USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через несвоєчасні атестації робочих місць люди не матимуть усієї пенсії?

5 Липня 2008 16:17
Лише при правильній атестації робочих місць працівники комунальних підприємств Луцька отримуватимуть ту пенсію, яку вони заробили. Про це 4 липня на семінарі з питань колективно-договірного регулювання трудових відносин на підприємствах комунальної власності розповіла начальник відділу праці департаменту економіки Луцької мерії  Тетяна Стефанюк,  – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Особливу увагу учасники семінару приділили питанню соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими та важкими умовами праці. Окрім усіх пільг, цей прошарок громадян отримує суттєву надбавку до пенсії. Однак несвоєчасна і неправильна атестація робочого місця може позбавити працівника стажу.
Пані Стефанюк закликала власників комунальних підприємств надавати своєчасно атестацію, оскільки відповідальність за цей процес, відповідно до чинного законодавства, покладається саме на них.
Довідково:
Документи про атестацію робочого місця зберігаються впродовж 50 років із часу її проходження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus