USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через підпільне пальне забрали машину

1 Червня 2012 11:17
Автомобіль Peugeot, яким перевозили партію пального без жодних документів, зупинили працівники ДАІ.

Як наслідок, автівку затримали, - повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

У селі Лучичі у Ратнівському районі Волині працівники ДАІ зупинили автомобіль Peugeot, за кермом якого перебував 23-річний юнак.
Під час перевірки правоохоронці встановили, що молодик керував машиною без посвідчення водія та перевозив 400 літрів дизельного палива та 20 літрів мастила. Однак, на товар у чоловіка не було жодних документів. Пізніше він пояснив, що придбав пальне у громадянина Республіки Білорусь.

У результаті ДАІшники склали на водія адміністративний протокол згідно зі статтею 126 Кодексу України про адмінправопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб).

Автомобіль затримали на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області.

За цим фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
) Показати IP 1 Червня 2012 12:58
Так а при чому ж тут пальне? Автомобіль затримано через відсутність посвідчення водія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus