USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через повінь на Поліссі скликається позачергова сесія Волиньради

3 Липня 2009 11:19
У вівторок, 7 липня, відбудеться позачергова сесія Волинської облради. Відповідне розпорядження підписав заступник голови облради Борис Загреева, – 3 липня інформують «Волинські Новини».
 
Як пише офіційний сайт Волиньради, сесія скликається у зв’язку з надзвичайною ситуацією місцевого значення, яка виникла на території Ратнівського та Старовижівського районів області через повінь та надмірну кількість опадів, що призвело до підтоплення населених пунктів, сільгоспугідь. Депутати вирішуватимуть питання надання оперативної допомоги постраждалим мешканцям.
 
На сесію обласної ради запрошуються народні депутати України VI скликання від Волинської області, голова, заступники голови обласної державної адміністрації, керівники управлінь та відділів облдержадміністрації, голова Апеляційного суду Волинської області, голову Господарського суду Волинської області, голова адміністративного суду у Волинській області, голова міськрайонного суду Волинської області, прокурора області, начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області, начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області, голова Державної податкової адміністрації у Волинській області, начальник обласного управління юстиції, міські голови рад міст обласного значення, голови районних рад та районних державних адміністрацій, керівники окремих обласних установ, партійних та громадських організацій, представники засобів масової інформації.
 
Окрім цього, вносяться зміни до розпорядження голови обласної ради від 30.06.09 № 214-р: сесія, яка скликана на 24 липня буде не тридцятою, а тридцять першою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus