USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через приватні фірми у Луцьку руйнується будинок?

31 Березня 2009 09:55
Мешканки будинку, який розташований на вулиці 8 Березня в облцентрі, стверджують, що в стінах будинку пішли тріщини, тож люди побоюються за власне життя. Про це йшлося сьогодні, 30 березня, під час особистого прийому громадян першим заступником міського голови Ларисою Соколовською, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіли жінки, які прийшли на прийом до чиновниці, у їхньому будинку на вулиці 8 Березня раніше розташовувався магазин. Згодом приміщення магазину з підвалом викупила одна приватна структура, яка частину перепродала іншій фірмі.
Коли ж робили ремонти, у підвалі було поруйновано частину несучих стін, – стверджують мешканки. Тож нині по стінах будинку пішли тріщини, і люди побоюються, що споруда може зруйнуватися.
Лариса Соколовська пообіцяла доручити департаментам містобудування та ЖКГ сформувати спеціальну комісію, яка вивчить ситуацію. За словами пані Соколовської, на тріщинах, які утворилися у стінах, фахівці зокрема встановлять спеціальні маячки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus