USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через телефон довіри «заробили» волинські митники

9 Липня 2009 18:35
Протягом першого півріччя 2009-го до Управління внутрішньої безпеки за телефоном довіри Держмитслужби надійшло 405 повідомлень від фізичних та юридичних осіб та 53 повідомлення на електронну поштову скриньку «Довіра» ДМСУ. За підсумками службових перевірок 16 митників отримали догани, з-поміж них і працівник Ягодинської митниці, – повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби ДМСУ, переважно зверталися юридичні особи — 222, від фізичних осіб надійшло 183 звернення. Нарікання громадян щодо черг в пунктах пропуску через державний кордон переважно були спричинені об’єктивними обставинами (як правило, це неритмічна робота контролюючих служб суміжної сторони та обмежена спроможність пропускних пунктів).
Разом з тим, за результатами перевірок повідомлень притягнуто до відповідальності 51 посадову особу митної служби, зокрема 16-м митникам оголошено догани (в тому числі і посадовій особі Ягодинської митниці).
Окрім того, до деяких ягодинських митників застосовано заходи матеріального впливу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus