USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Через теракти міліція просить волинян бути уважними

28 Квітня 2012 17:19
У зв’язку із вибухами, які сталися 27 квітня у Дніпропетровську та внаслідок яких постраждали майже три десятки осіб, волинська міліція закликає людей до уважності.
Про це йдеться у зверненні, яке оприлюднили у СЗГ УМВС у Волинській області.
Міліція нагадала, що 27 квітня у Дніпропетровську пролунали чотири вибухи. У результаті 29 осіб отримали тілесні ушкодження, 26 – госпіталізовано.
Тому правоохоронці закликають волинян бути уважними, обережними і спостережливими, особливо в разі перебування у місцях масового скупчення або відпочинку громадян.
У зверненні УМВС ідеться: «Дисциплінуючи себе, ви можете запобігти будь-яким надзвичайним ситуаціям. Звертайте увагу на осіб, котрі перебувають поруч із вами. Завжди контролюйте ситуацію навколо себе у транспорті, культурно-дозвільних, спортивних, торгових центрах».
«У разі виявлення залишених без нагляду речей, спробуйте встановити, кому вони належать або хто міг їх залишити. Якщо власника не встановлено, негайно повідомте про знахідку працівникам міліції. Не намагайтеся заглянути всередину підозрілого пакета, коробки, іншого підозрілого предмета; зафіксуйте час його виявлення; намагайтеся зробити все можливе, щоби люди відійшли якнайдалі від знахідки», - закликають людей у міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
марко Показати IP 28 Квітня 2012 21:08
Скільки в Луцьку тих урн. Але люди в цивільному знають і інші способи. Пидьнуйте людей в цивільному.
Пилип Показати IP 29 Квітня 2012 18:09
Волинська міліція має інформацію про підготовку терактів партієр регіонів ще й на Волині? СКІЛЬКИ МОЖНА НАС ЛЯКАТИ? НУ ЗОВСІМ НЕ СТРАШНО!
Волинякка Показати IP 30 Квітня 2012 10:03
Не всім відомо, що Луцьк - обл. центр Волинської обл. навіть в Україні, особливо на сході... Вологість висока теж робить ризикованими "експерименти з електротехніки"... Висновок; і тут волинякам пощастило! А урн і так обмаль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus