USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луценко просить волинян бути чемними із Патріархом Кирилом

30 Липня 2009 16:04
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко закликає жителів Рівненської, Тернопільської та Волинської областей під час візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила поводитись толерантно. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Незважаючи на певну політизацію цього візиту з боку Партії регіонів, я просив би жителів Західної України на зло ворогам нашої держави показати високу моральну культуру, навіть в акціях протесту: політика політикою, релігія релігією... Ми маємо бути вищими за замовну з-за кордону картинку «варварів-націоналістів», – сказав міністр Луценко під час прес-конференції в Києві.
При цьому він зауважив, що на даний час жодних інцидентів, крім незначного київського, під час візиту Патріарха Кирила в Україну не відбулося, але немає підстав для притягнення учасників цього інциденту навіть до адміністративної відповідальності, – повідомляє ЗІК.
Довідково:
27 липня у Києві біля Українського дому виник конфлікт між представниками УНА-УНСО, які проводили акцію протесту проти візиту в Україну Патріарха Кирила, та представниками козацтва.
Козакам не сподобались гасла, з якими стояли активісти УНА-УНСО, і вони зробили спробу відібрати у них плакати. Працівники міліції не дали розгорітися конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Липня 2009 09:46
Юрий Витальевич! А чья бы корова мычала, а? "Кто пишет романы об индейцах? Те, кто не может отличить вигвама от вампума! Кто пишет трактаты о вреде пьянства? Люди, которые протрезвятся только в гробу" (Марк Твен). Тупой хам, мужлан, пьяный быдлан, самодовольный павлин, который довел нашу многострадальную ментуру до ручки. И это все - вы, Югочка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus