USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Через «вибух» на Волині «постраждала» людина. ФОТО

18 Жовтня 2011 12:26
В результаті вибуху було частково пошкоджено обладнання газопроводу, постраждав один робітник котельні, пошкоджено конструкцію дверей, приміщення в якому знаходився вимикач для подачі електроенергії технологічного обладнання.
Такою була легенда спільного тактико-спеціального навчання сил та засобів цивільного захисту територіальної місцевої підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту у Володимирі-Волинському, - повідомили у прес-службі УМНС в області.

Навчання готувалося і проводилося Володимир-Волинським районним відділом управління МНС України в області. Передувала проведенню цього навчання кропітка і напружена робота працівників курсів Центральної оборони райцентру, які безпосередньо надавали методичну допомогу з питань підготовки служб та формувань до дій у надзвичайних ситуаціях.
Метою навчання було визначення готовності, а також відпрацювання погоджених дій спеціалізованих аварійних служб та підрозділів швидкого реагування під час ліквідації наслідків аварій на об’єктах життєзабезпечення населення міста в умовах осінньо-зимового періоду. Для організації робіт з ліквідації аварії на потенційно-небезпечному об’єкті на місці події був створений штаб, який очолив головний інженер «Теплокомуненерго» Ярослав Жук.

Необхідно відзначити, що під час навчань чітко та професійно діяли персонал котельні, працівники аварійно-газової служби, водоканалу та швидкої допомоги, рятувальники СДПЧ-7, а також районна оперативно-виїзна бригада «Волиньобленерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучано Показати IP 18 Жовтня 2011 12:58
Гей, хто знає, що за перестрілка була вночі на сороковому кварталі????!!!!!!!!
D до Лучано Показати IP 18 Жовтня 2011 14:16
Да там кожен тиждень стріляються, чому дивуватись то. Такий район.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus