USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині під час пожежі загинув чоловік

8 Січня 2019 10:33
На місці пожежі 6 січня у селі Іванівка Рожищенского району виявили тіло чоловіка. Загалом протягом святкових вихідних трапилось на Волині сталося 11 пожеж, повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

Так, 6 січня о 23:35 у селі Іванівка трапилась пожежа в дерев’яному житловому будинку. Ліквідували вогонь 01:20 працівники державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Рожище спільно з місцевими пожежними командами сіл Переспа та Навіз. На місці пожежі виявлено тіло власника 1974 р.н. Ймовірна причина загоряння - необережне поводження з вогнем потерпілого.

Крім того, 5 січня о 01:24 трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку у селі Губин Локачинського району. Пожежу ліквідували о 01:54 співробітники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі та 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володими-Волинський. Ймовірна причина пожежі – порушення правил влаштування димаря.

О 03:56 того ж дня до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Замшани Ратнівського району. На місце події прибули співробітники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне спільно з працівниками місцевої пожежної команди села Замшани, які о 04:40 погасили вогонь. Ймовірно, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем власниці будинку.

О 12:44 у селі Петрово Іваничівського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Погасили загорання вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі спільно з колегами з 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus