USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чергове авто поїхало в зону АТО з Волині

6 Серпня 2015 16:30
Волинські волонтери відправили ще одну автівку для бійців АТО.

Благодійний фонд «Волинь-2014» передав для потреб 72 окремої механізованої бригади автомобіль OpelFrontera. Машину придбав фундатор благодійної організації Володимир Цибульський.

зі слів благодійника, з початку діяльності Фонду в зону АТО передали близько сорока позашляховиків, які краще використовувати у військово-польових умовах. Цей автомобіль вже буде четвертим для 72 бригади, тому що там є багато волинян, в тому числі працівники підприємства «СКФ Україна». Окрім придбання машин, ми їм допомагали тепловізорами, приладами нічного бачення, а також формою та засобами захисту.

Виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович зауважив, що Фонд проводить системну роботу з військовослужбовцями:

«Ми намагаємося задовольняти усі заявки, які надходять на нашу адресу. Серпень для нас буде дуже плідним. Окрім цього OpelFrontera, ми закупили позашляховик ISUZUTrooper, який зараз знаходиться на технічному обслуговуванні. Також ми плануємо придбати автомобіль для 14 окремої механізованої бригади. Окрім того, ми проводимо роботи з ремонту машин. Наші фундатори Євген Дудка та Валерій Діброва ремонтують потужну військову техніку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ветеран Показати IP 6 Серпня 2015 16:59
Тільки Володимир Кривович зможе підняти Волинь! Всюди бачу його фото, видно, що людина він ділова, знаюча.
Андрій до Ветеран Показати IP 6 Серпня 2015 18:03
Аж задуже ділова
Анонім до Ветеран Показати IP 6 Серпня 2015 21:33
а я на фото бачу чергову добру справу хороших людей які не словом а ділом допомагають хлопцям!!! дякуємо Цибульському дякуємо Кривовичу та всім хто долучається до хорошої справи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus