USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині студенти збирають кошти на авто для АТО

21 Квітня 2015 10:32
У Володимирі-Волинському молодь збирає кошти на реанімобіль для потреб АТО. Вчора студенти Вищого педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського організували патріотичну вечірку.

Вхід зробили платним, а усі кошти отримані за вхідні квитки віддали в загальну скарбничку, для купівлі реанімаційного автомобіля, - інформує ВолиньСвіт.

Для молодіжних розваг вчорашнього вечора володимирська молодь обрала дрес-код для присутніх – вбрання мало бути винятково червоного, або чорного кольорів. Тих, хто одягнув вбрання іншого забарвлення, не проганяли, однак змусили віддати за вхідний квиток на декілька гривень дорожче.

Загалом тільки за вчорашній вечір, що пройшов у Володимир-Волинському педагогічному коледжі зібрали понад 2 тисячі гривень. Усього ж на купівлю реанімобіля вже зібрали понад 50 тисяч гривень.

Невтомні володимирські студенти не заспокоюються, і вже післязавтра 23 квітня організовують черговий захід. На площі Героїв 23 квітня відбудеться «Благодійний ярмарок» на якому продаватимуть вироби та сувеніри виготовлені власними руками, символіку, тощо.

Тож, небайдужих володимир-волинців та гостей міста запрошують долучитися до цієї благородної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus