USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Чернотицький відмовляється вважати себе керівником Суспільного

2 Лютого 2019 09:29
Микола Чернотицький, якого 31 січня Наглядова рада "Національної громадської телерадіокомпанії України" призначила виконуючим обов'язки голови Громадського мовлення, відмовляється вважати себе керівником.

Про це він заявив Громадському.

"Спочатку я дізнався про це (про призначення виконуючим обов'язки голови НСТУ, - ред.). Мені подзвонила член Наглядової ради і повідомила. Та інше джерело - я дізнався зі ЗМІ... Я член правління Громадського мовника і член команди Зураба Аласанії. Я не був, я був повідомлений постфактум", - сказав Чернотицький.

Нагадаємо, 31 січня наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України достроково розірвала контракт з головою правління НСТУ Зурабом Аласанією. Він заявив, що не знає, з яких причин його звільнили з посади голови Громадського телебачення.

Аласанія керував Національною телекомпанією з 2014 до листопада 2016 року. А в 2017 році спостережна рада Національної громадської телерадіокомпанії за результатами відкритого конкурсу обрала його головою правління Громадського мовлення. Аласанія мав працювати на посаді чотири роки.

Микола Чернотицький - член правління НСТУ, який відповідає за діяльність із оптимізації центральної та регіональної структури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus