USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Червоненко розкритикував дії НАБУ щодо Насірова

8 Березня 2017 10:48
Колишній міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко вважає, що главу Державної фіскальної служби Романа Насірова затримали по "лівому звинуваченню". Політик пояснив, кому вигідний арешт Насірова і які можуть бути наслідки для України.

Про це Червоненко розповів в ефірі "NewsOne". КП зібрала найяскравіші цитати політика.

"Насіров сьогодні між молотом і ковадлом. Я його знаю дуже давно, як успішного бізнесмена. Його дружина це - подруга моєї дочки, з якою вони в Англії провчилися все життя, а батько - його тесть, мій колишній партнер по деяким заводам".

"Всіх скептиків і критиків я хочу відправити до фільму "Вовк з Уолл-Стріт", де ФБР ходила навколо головного героя, знаючи, що він злочинець, але нічого не могла зробити, тому що дотримувалася закону. Точно так само відома історія з Аль- Капоне в Чикаго. Те, що йому пред'явили, це просто фарс, це безграмотність. Навіть стаття, яку йому пред'явили, не підвладна НАБУ. Це ж як треба не любити матчастину, зображуючи із себе Джеймсів Бондів. Ви ж не себе, ви країну ганьбите".

"Те, що робило НАБУ з Насіровим, може привести до того, що у нас виправдають і Януковича, і інших". "Коли Насірова призначили (главою фіскальної служби - ред.) ми з ним зустрілися. Він запитав: "Може радником?" Я відповів, що не піду. Я буду як слон в посудній лавці. Але я йому сказав ключові фрази. Дивись, кажу, ти не був кращим на конкурсі. було три людини кращі тебе за оцінками. За правилами конкурсу витягли тебе. Чи розуміють, що ти грамотний бізнесмен.

Запам'ятай правило. Мідні труби найстрашніше. І зайшовши в цей високий кабінет, де всі почнуть падати в підлогу і кланятися, запам'ятай, вони тебе зрадять на другий день, як ти вийдеш. І мене дивує, що колеги навіть не намагаються захищати його за абсолютно лівим звинуваченням".

"Я поважаю Холодницького, я один раз його бачив. Але це буде страшний ляпас для НАБУ. Ви замахнулися на велику рибу. До речі, Холодницький, як і Насіров, теж їздив на інавгурацію (Дональда Трампа - ред.). Тільки у Насірова є гроші з минулого, а у Холодницького - я не знаю".

"У мене великі сумніви щодо громадянства. Громадянство десять років. Він міг мати дозвіл на проживання. Але, як сказали мені люди з ось цих структур - у них теж хи-хи - дай бог, щоб це було правдою те, що показало НАБУ, інакше буде великий скандал. Англійською, українською без апостиля, без дати, без телефону виконавця ніколи держава, тим більше така як Англія, тим більше про свого громадянина, ніколи нічого не дає".

Нагадаємо, слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Олександра Онищенка, в рамках "газової справи" безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку.

3 березня Кабмін відсторонив Насірова від виконання обов’язків голови ДФС.

4 березня відбувся перший день засідання суду щодо обрання запобіжного заходу відстороненому очільнику ДФС, проте через стан його здоров’я було оголошено перерву до ранку 5 березня.

Але того ж 4 березня Насіров вперше з моменту оголошення йому підозри зробив заяву стосовно висунутих йому обвинувачень. "Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання", - йдеться у заяві Романа Насірова, повідомляє "Громадське радіо". Згодом стало відомо про те, що медики не підтвердили інфаркт у відстороненого від посади глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
психіатр-політолог Показати IP 8 Березня 2017 11:08
Бідо а що ще ти хочеш тут?
Анатоль_ Показати IP 8 Березня 2017 11:09
Червоненко то патріот і розумна людина!
Червоненко Показати IP 8 Березня 2017 11:52
Зараз став святим і праведним бо не при владі.І чого він каже що у Парубія якась справка.
швондєр Показати IP 8 Березня 2017 12:42
Один оберзлодій відмазує іншого оберзлодія.
Йопрст Показати IP 8 Березня 2017 13:38
Такій самий патріот як Жиріновскій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus